Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Rehabilitácia. Akupunktúra. Homeopatia. Pobočka: - Dr. E. Beneša 1873/61, Bruntál - tel: 554 715 108.

Beata Rašková je nutričná terapeutka, ktorá poskytne: - jedálniček na mieru - balíček sériových konzultácií, alebo jednorazové - balíček pre tehotné - asistovaný nákup - spoluprácu s jedálňami - prednášky z hľadiska výživy

BM Terapia s.r.o. poskytuje služby biorezonancie. Ponúka: - harmonizáciu zdravia a buniek - diagnostika a BM Terapia Bicom Kliniku majú na adrese: Nádražná 923/118, 702 00 Ostrava

Pobočka. Biofarmaceutická spoločnosť. Naším poslaním je bezpečný a efektívny odber ľudskej krvnej plazmy určenej na frakcionáciu založený na dôvernom partnerstve s darcami plazmy.

Ing. Radana Dokulilová prevádzkuje súkromnú psychoterapiu.

Pavel Hodák je poradca pre výživu, ktorú vykonáva nielen zmenou jedálneho lístka, ale aj pomocou Bioimpedančnej analýzy.

Ambulancie pre ortopédiu a traumatológiu pohybového aparátu

Biorezonancie s.r.o. ponúka služby detoxikačné a terapeutické, ako je odvykávanie fajčenia, zdravé chudnutie, biorezonancie a pod. k psychickému a fyzickému zdraviu klientov.

Očná optika: - vyšetrenie zraku, - dioptrické okuliare, - multifokálne okuliare, - kontaktné šošovky, - slnečné a špeciálne okuliare. Očná ambulancia: - očné ochorenie, - glaukómová poradňa, - ortoptiká, - retinálna (sietnicová) poradňa.

Interné lekárstvo Gastroenterológia Reumatológia

Zaistíme dlhodobú spoluprácu s výživovým poradcom – dietológom.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Dietologické poradenstvo. Ponúkame produkty na báze bylín.

Ponúkame starostlivosť, podporu a poradenstvo cielené na redukciu váhy.