Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Zabezpečujeme zdravotné a ošetrovateľskej služby po celom okrese Trebišov.

Gynekologická ambulancia Jednodňová chirurgia Štúdio Dedkov

služby: -klinická neurologické a prístrojová vyšetrenia -kosmetické zákroky -aplikácie botulotoxínu -mezoterapie -injekční lipolýza.

oddelenie: -Oddělení ARO -Detské oddelenie -Gynekologicko-pôrodnícke odddělení -Porodnice -Novorozenecké oddelenie -Chirurgické oddelenie -Infekční oddelenie -Interní oddelenie -Kožní oddelenie -Léčebna dlhodobo chorých -LDN Trebišov -Neurologické oddelenie -Oční oddelenie -ORL -Ortopedické oddelenie -Rehabilitace -Plicní ...

Mgr. Eva Vavrínová je klinická psychologička zameriavajúca sa na deti, závislosti, duševné zdravie a ochorenie a na pracovnú psychológiu.

Alexandra Vlčanová je pôrodná asistentka zameriavajúca sa na cvičenie s tehotnými ženami, predpôrodnú prípravu, tehotenské masáže a tejpovanie.

Očné centrum sa špecializuje na diagnostiku a liečbu očných chorôb hlavne dospelého veku Zdravotníctvo - očný lekár.

Manuálna a prístrojová lymfodrenáž. Kavitácia. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilňovňa. In body 270. Výživové poradenstvo.

Lekárske zariadenie Prvý pľúcne s.r.o. ako už názov napovedá zabezpečuje svojim pacientom odbornú lekársku starostlivosť v odbore pľúcneho lekárstva. V našej ordinácii poskytujeme odborné pľúcne vyšetrenie vrátane komplexného vyšetrenia funkcie pľúc. Nájdete nás na adrese Vltavínská 1289/10, Třebíč, Horka-Domky. Pľúcne ordinácie, ambulancie: - ...

služby: - homeopatická poradňa - Bachova kvetová terapia - kraniosakrálna terapia - arteterapia - masáže.