Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

DentArt Brno s.r.o. je moderný stomatologická klinika v centre Brna. Vykonávame dentálnu hygienu, bielenie a 3D röntgen zubov. Našim zameraním je tiež bezbolestná estetická stomatológia. Zhotovujeme estetické fazety. Naše pracovisko poskytuje komplexnú starostlivosť o chrup pre ktorúkoľvek vekovú kategóriu. Súčasťou starostlivosti o chrup je aj ...

EXCLUSIA s.r.o. sa zameriava na zabezpečenie lekárskej starostlivosti, rehabilitácií, financií, poistenia a právnej ochrany pre športovcov.

Masérske služby s.r.o. vykonáva klasické aj športové masáže, reflexná terapia plôšok nôh a využíva lávové kamene a bankovanie.

Zubárska ordinácia. Zubná ordinácia. Stomatogická ordinácia.

Moderná klinika v centre Brna! Centrum estetickej stomatológie.

Súkromná gynekologická ambulancia DUGY s.r.o., MUDr. Jana Dufková poskytuje profesionálne preventívnu a liečebnú starostlivosť v oblasti gynekológie a pôrodníctva. Našu ordinácii nájdete v Brne, mestská časť Řečkovice na ulici Vránova. Gynekológia, gynekologické ambulancie, ženská lekárka: - preventívne prehliadky - kolposkopia, cytológie, ...