Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Stomatologické centrum. Stomatologická ordinácia.

Reiki akadémie: - kurzy - liečenie

Predaj: - liečebné prípravky - bylinné čaje Služby: - alternatívna medicína - poradňa pre zdravie

Služby: -rehabilitácia -balneológia -liečebné a relaxačné procedúry -kozmetika

Služby: -plastika, laser -dermatológia, kozmetika Ubytovanie Vila Orplid.

Zdravotné služby: - rádiodiagnostika - skiografia - mamografia - sonografia - denzitometria, mamografický skríning

Tehotenské kurzy: -cvičenie v tehotenstve podporujúce svalstvo k pôrodu -nácvik dýchania a tlačenia -relaxačné cvičenia a plávanie v bazéne -odborná príprava otcov na pôrod -príprava na starostlivosť o dieťa. -šesťnedelský kurz cvičenia na úpravy postavy -odborné poradenstvo v oblasti antikoncepcie. Liečba sterility: -metóda pani ...

Ubytovanie, služby: - hotel - kúpeľná liečba - wellness - reštaurácia

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kongresové centrum - wellness

Ubytovanie, služby: - štvorhviezdičkový hotel - reštaurácia - wellness

Liečiteľka ľudských duší, terapia. Numerológia. Reiki.

Zostavenie individuálneho jedálnička podľa potrieb a zdravotného stavu klienta. Úprava hmotnosti pri obezite aj podvýžive. Diéta v chorobe. Pomoc pri chudnutí i úprave životosprávy. Vzdelávacie programy pre školy a organizácie. .Zhodnotenie doterajších stravovacích zvyklostí a pomoc pri ich náprave.Nutričná poradňa pre všetky vekové ...

Soľná jaskyňa. Pre klientov možnosť posedenia v nefajčiarskej kaviarni s kapacitou pre 14 osôb. Internetový predaj soľných produktov, kozmetiky z Mŕtveho mora, čajov, košíkov a darčekového tovaru. Predaj: -Soľné lampy.

Hotel, ubytovanie. Wellnes. Služby: -masérske -rekondičné -regeneračná.

Služby: - poradenstvo v oblasti výživy, prevencia civilizačných chorôb, detoxikácia organizmu a regulácia váhy

Luxusný hotel v centre Karlových Varov: -ubytovanie -stravovanie -kúpeľná starostlivosť -37 luxusných izieb -wellness -kúpeľné procedúry -balneo -bazén -sauna -telocvičňa -parkovisko pri hoteli zadarmo -wifi.

Hotel****: -ubytovanie -luxusné apartmány -stravovanie -wellness -fínska sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecký parný kúpeľ -bazén -telové SPA zábaly. Poskytovanie komplexnej kúpeľnej starostlivosti. Hotelová činnosť.

Dermatovenerologická ordinácia. Vyšetrenie, liečba detí a dospelých: - kožné choroby - ekzémy - akné - psoriáza. Poradenstvo, drobné chirurgické zákroky.