Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Agentúra zdravotných sestier: - domáca zdravotná starostlivosť - podávanie liekov, aplikácia injekcií - odborná rehabilitačná starostlivosť. Agentúra pôrodných asistentiek: - príprava na pôrod - starostlivosť o matku a dieťa po pôrode. Baby club Vodníček.

Špecializovaná očná ambulancia s prístrojovým vybavením.

služby: - prestavby motorových vozidiel na alternatívne pohony LPG / CNG pobočky - Zábřeh, Brno - servis osobných vozidiel - chiptuning motorov na výkonovej brzde - diagnostika motorov, meranie výkonu - dopravná zdravotná služba - ekonomické poradenstvo - servis osobných vozidiel - čerpacie stanice LPG.

Bylinár a diagnostik Kamil Duraj. Bylinka-Kamil Duraj je eshop 53-ročného liečitelia z Petrova nad Desnou u Šumperka. Okrem kamenného bylinárstva, ktoré prevádzkuje v Šumperku na ulici M.R.Štefánika 8 je známy predovšetkým ako diagnostik telesného u duševného zdravia. Jeho poradne sú umiestnené v Prahe, Ostrave, Brne, Zlíne a Šumperku. Záujem o ...