Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

vykonávame: - odborné aróma-masáže - klasické - športové - relaxačný - antimigrenózny masáže - reflexná terapia. Rehabilitačné cvičenia individuálne alebo skupinové. Organizujeme masérske kurzy, kurzy aromaterapia a poradenstvo.

Centrum integratívna psychoterapia je neštátne ambulantné pracovisko poskytujúce odborné psychologické poradenstvo, partnerské, rodinné a individuálne konzultácie, kurzy osobnostného rastu aj koučing. Nájdete nás na Prahe 6, ulice Bělohorská. Ponúkame: - psychologické poradenstvo - odborná psychoterapia - rodinné poradenstvo, medziľudské ...

Thomayerovej nemocnice patrí medzi najväčšie zdravotnícke zariadenia v Slovenskej republike a poskytuje pacientom potrebou základné, špecializovanú a zvlášť špecializovanú liečebnú a diagnostickú starostlivosť a tiež ambulantné služby. Naši odbornú pomoc zameriavame predovšetkým na pediatrickej odbory, traumatológii, onkológii a pneumológiu. ...

Organizovanie body-psychoterapeutických kurzov, seminárov a výcvikov a kurzov osobného rozvoja. Zoznam praktizujúcich biodynamických body-psychoterapeutov a bodyterapeutů a ponúk biodynamických masážou a deep Draining. Ponuka psychoterapia zamerané na telo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizácia pomocou očných pohybov).

Psychoterapeutické služby dospelým, deťom a rodinám poskytuje PhDr. Luděk Vrba. Vykonávame individuálne, rodinnú a skupinovú psychoterapiu, psychoanalýzu s dospelými, psychoanalytickú psychoterapiu a ďalšie služby. Navštíviť nás môžete na adrese Vratislavova 2, Praha. Psychoterapeutické pracovisko, služby: - psychoanalytický psychoterapeut, ...

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba zdravotníckych pomôcok -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Výroba chemických látok a chemických zmesí alebo predmetov a kozmetických prípravkov

Všeobecné dermatológie s estetickou medicínou. Klinika je unikátnou ponukou služieb v odbore dermatológie.

V našej internej ambulancii na Prahe 3 poskytujeme širokú škálu zdravotníckych služieb. Absolvovať u nás môžete napríklad vyšetrenie EKG, nefrologickej vyšetrenie či predoperačné vyšetrenie.

Sme neštátne stomatologické zariadenia na Prahe 1, poskytujúca široké spektrum všetkých stomatologických výkonov.

Vitajte na stránkach zubnej ordinácie LaDenta. Ponúkame Vám komplexné stomatologickú starostlivosť pre dospelých i deti. Zameriavame sa predovšetkým na estetickú stomatológiu, endodonciu a protetiku.

Prevádzkujeme soľnú jaskyňu. Slúži na liečbu stálych zdravotných problémov ako je astma, chronické ochorenia dýchacích ciest, zápaly horných aj dolných dýchacích ciest a respiračné alergie. Ďalej dermatologické ochorenie, kožné alergie, dermatitídy a zníženej funkcie štítnej žľazy.

Sme športová fyziocentrum s patronátom lekárov, ortopédov. Môžete u nás cvičiť samostatne alebo individuálne s osobným fyziotrenérem. Každý deň organizujeme zábavné kruhové tréningy. Disponujeme vlastné rehabilitáciou a fyzioterapiou. Vykonávame športové a relaxačné masáže, shiatsu, manuálnej lymfodrenáže a kineziotaping. Venujeme sa aj výživové ...

Master Smile s.r.o. Dental Lounge - lounge-studio profesionálna starostlivosť o úsmev. Udržiavaný úsmev je novým fashion trendom. Mnoho ľudí si myslí, že starostlivosť o zuby nevyžaduje žiadne úsilie, pretože zubný pomôcky urobia všetko miesto nás. A preto chýba kultúra riadnej starostlivosti o chrup! Z toho dôvodu sa čistenie zubov v Master ...

Kozmetické služby s prírodnou francúzskou kozmetikou GERnétic, celotelové zábaly (detoxikačné, proti celulitíde), zoštíhľujúce programy, lymfatické masáže, relaxačné a zdravotné masáže, shiatsu a TČM, masáže pre tehotné, masáže a cvičenia pri neplodnosti, terapie.Prodej kozmetiky GERnétic a prípravkov Diochi .

Očné ordinácie MUDr. jitka Pechová

Pracujem ako psychológ a psychoterapeut, ponúkam psychologické poradenstvo a pomoc v zložitých životných situáciách, ak sa stretávate s depresiou či úzkosťou, máte vzťahové alebo rodinné problémy, nezvládate svoje duševné ochorenie alebo poruchu.Pokud potrebujete pomoc psychológa, kontaktujte ma.

Zubná ambulancia poskytujúca služby z oblasti preventívnej a záchovnej stomatológie, stomatochirurgie, protetiky a dentálnej hygieny.

MCDental. Zubnej ordinácie Praha. Príjemný prístup, kvalitné, profesionálne a bezbolestná zubnej starostlivosti

Ordinácii dentálnej hygieny Novodental na Prahe 6 Veleslavín poskytuje služby dentálnej hygieny, Air flow (pieskovanie zubov), ordinačné aj domáce bielenie zubov. Venujeme sa tiež pacientom so strojčekom, detským pacientom, prevencii a liečbe parodontitídy.

Kvalitné a spoľahlivé služby v oblasti stomatológie! Ak potrebujete svoje zuby vyliečiť či skôr vyžadujú Vaše zuby estetické vylepšenia, potom neváhajte a navštívte nás! Viac info na dsmile.cz!

Chcete kvalitnú zdravotnú starostlivosť a ľudský prístup? Obráťte sa na Salius Medical Group. Dokážeme starostlivosť o vaše zdravie premeniť v oveľa príjemnejšie a profesionálne zážitok. Tešíme sa na vás v našich ordináciách Stomatológia a Dermatológia

Klinika Aesthevita pod odborným vedením MUDr. Jána Pílky poskytuje služby v oblasti plastickej chirurgie a estetickej medicíny. Naši pobočku nájdete v Prahe.

Sme luxusné privátne wellness s možnosťou profesionálnych tantrických masáží. Kompletná starostlivosť o telo i myseľ. Sídlime Praha Vinohrady.