Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

V našej obezitologickej poradni zaistíme odbúravanie tuku a formovanie Vašej postavy. Pri dodržaní stanoveného liečebného režimu je zníženie nadváhy trvalé. Moderné farmaceutické preparáty pomôžu odbúrať tukové tkanivo a zaistia trvalé zníženie hmotnosti.

Neurologická ordinácia sa nachádza v Kutnej Hore v blízkosti supermarketu Billa na autobusovej stanici proti zastávke autobusu č.8. Nové pacientov príjmame do starostlivosti

Maloobchod: - športové potreby - športový textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastreľovanie náušníc. Predaj: - výživa pre športovcov - bylinky.

Zháňate zubára pre seba a svoje deti v okrese Kutná Hora? Ordinácia praktickej zubnej lekárky MUDr. Heleny Hanusovej sídlia v obci Potehy, č. p. 60. Ponúkame starostlivosť o deti i dospelých, vykonávame preventívne prehliadky a stomatologické vyšetrenia. Ordinačné hodiny sú každý deň.