Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

MUDr. Pavel VACOVSKÝ prevádzkuje ordinácii praktického lekára pre deti a dorast a detskú kardiológiu. Zabezpečujeme komplexný diagnostickú, preventívne a liečebnú starostlivosť pre deti a dorast. Vykonávame preventívne prehliadky, očkovania. Špecializujeme sa na detskú kardiológiu. Všeobecný lekár pre deti a dorast: - komplexné diagnostické, ...

Služby: -gynekológia -centrum na liečbu neplodnosti -tehotenská poradňa, ultrazvuk -kolposkopia, cytológia.

Gynekologická ambulancia Jednodňová chirurgia Štúdio Dedkov

Logopédia Vysočina s.r.o. prevádzkuje logopedickú kliniku, kde sa snaží liečiť oneskorený vývoj reči, vývojovú dysfáziu, dyslaliu, mutizmus a iné poruchy vo vady reči detí.

služby: -klinická neurologické a prístrojová vyšetrenia -kosmetické zákroky -aplikácie botulotoxínu -mezoterapie -injekční lipolýza.

Fyzioterapia, McKenzie diagnostika a terapia, certifikované kurzy ACT metóda, diagnostika funkcie panvového dna u žien, - inkontinencia, neplodnosť, respiračné fyzioterapia asymetrický motorický vývoj u dojčiat a batoliat, polohová plagiocefalie u novorodencov a dojčiat, Masérske, rekondičné a regeneračné služby.