Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Centrum prenatálnej diagnostiky a genetiky v Zlínskom regióne. Genetická poradňa a konzultácie: -sledujeme priebeh tehotenstva so zvýšenou pravdepodobnosťou výskytu vrodených vývojových chýb plodu.

Ortopédia. Prevádzkovanie ortopedickej ambulancie: - vykonávanie sonografia detských bedrových kĺbov a ramena - sonografická diagnostika pohybového systému.

Psychiatrická ordinácie MUDr. Marie Ošťádalová s.r.o. pomáha ľuďom s psychickými problémami a snažia sa im poskytnúť odbornú pomoc, ktorú nutne potrebujú. Zaoberám sa diagnózou psychických porúch a problémov, pomáham svojim pacientom znovu nájsť rovnováhu a psychickú pohodu a vrátiť ich do plnohodnotného života. Vo svojej praxi využívam aj ...

Súkromná zubná ordinácia: - komplexná starostlivosť o Váš chrup - estetická stomatológia - protetika, zubné náhrady - ošetrenie zubných kanálikov - dentálna hygiena.

Zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje rozšírené chirurgické ambulantné služby a sonografické vyšetrenia. Liečba kŕčových žíl Liečba hemoroidov Liečba kožných znamienok Liečba bolestivých nôh a kĺbov

Ordinácia: - zubný lekár, zubár. Stomatológ, dentista. Stomatologická ambulancia. Služby v rámci odboru praktické zubné lekárstvo. Zubné laboratórium: - E+E (estetické a elastické) protézy, tj zhotovovanie vysokoakostných bezkovových pevných i snímacích zubných náhrad.

Zdravotníctvo: -interná ambulancia -centrum diabetickej nohy -angiologická (cievna) poradňa, angiológia -diabetologická poradňa,diabetológia.