Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

Centrum liečebnej rehabilitácie. Špecializácia v odbore fyziatrie, balneológie a liečebná rehabilitácia.

Chránené pracovisko služieb starostlivosti o telo, ponúkajúce nasledujúce masérske, rekondičné a regeneračné služby starostlivosti o telo, s možnosťou ich čerpania v režime náhradného plnenia: - klasická masáž - športová a kombinovaná masáž - reflexná masáž - reflexná terapia mikrosystému plosky nohy - reflexológia mikrosystému dlane ruky - ...

Rehabilitácia: -pre deti i dospelých. Služby pre: -osoby s neurologickým ochorením -novorodenca a dojčatá -deti s chybným držaním tela -ženy, ktoré majú problémy s otehotnením, trpia inkontinenciou, bolestivou menštruáciou -osoby s ortopedickým ochorením -osoby s psychosomatickými prejavmi -Vojtova metóda.

Služby - komplexná liečebná rehabilitácia. Ďalšia prevádzka Ušatý dom Wellnerova 3 tel. 585 426 714

rehabilitácia - lekár rehabilitácia fyzioterapeuti neurológia detská neurológia ortopédia sonografická diagnostika pohybového systému a krčných tepien

Rada vám pomôžem so všetkým, čo súvisí s pohybovým aparátom za použitia bežných rehabilitačných aj špeciálnych techník či ich kombinácií. Fyzioterapia, rekondície, regenerácia, masáže, konzultácie, poradenstvo, Nordic walking, doplnkové služby, ... Ordinačné doba podľa objednávok.