Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

Náš salón sa orientuje na tantra masáže v Prahe. Ponúkame masáže pre dámy, pánov aj páry s možnosťou zakúpenia darčekového poukazu. Masáže vykonávajú skúsení maséri aj masérky.

Rodinné konštelácie - poradenstvo a lektorská činnosť v oblasti práva a leadershipu - shiatsu - car-sharing v projekte Sharujeme.cz - sprievodcovské služby

Kaderníctvo, kozmetika, masáže, manikúra

Štúdio kompletnej starostlivosti. Masáže, fitness a poradenstvo.

Služby: - kaderníctvo - masáže

Služby - masáže relaxačné - bankovanie - zábaly

Zameriavam sa prevažne na tradičnú čínsku bylinnú liečbu. Ako pomocné metódy používam aj aromaterapiu, masáže, dietetiku a cvičenie.

V Salóniku u troch mačiek ponúkame celotelové masáže zamerané na relaxáciu aj zdravie, depiláciu cukrovou pastou Pandhy´s, zoštíhľujúce a parafínové zábaly.

Kaderníctvo Kozmetický salón Predaj - kozmetické a vlasové prípravky na domáce použitie Manikúra - pedikúra - modelácia nechtov Masáže

Masážne štúdio v centre Prahy! darčekové poukazy. - Relaxačné masáže - Havajská masáž - Masáž horúcimi kameňmi - Ajurvédska celková masáž

Masáže na relaxáciu, šport, kineziotaping.

Masáže klasické, športové, proti migréne.

Masáže špeciálne, klasické, detské, tehotenské - manuálna lymfodrenáž - aromaterapeutická masáž - havajská masáž Lomi-Lomi - reflexná terapia - čokoládová, medová masáž, peelingy - manuálny lifting tváre.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby. Masáže športové, luxusné, fyzioterapia a chiropraxe.

Rehabilitačná ordinácia. Fyzioterapia, manuálna medicína. Zameriavame sa na bolesti chrbta, hrude, chrbtice, ramien, poruchy fertility a zlé držanie tela.

Kaderníctvo - dámske, pánske, detské - predlžovanie vlasov - Brazílsky kreatín Prístrojová a klasická kozmetika Manikúra - pedikúra - modelácia nechtov cvičenie - jóga - pilates - Body Styling - zumba - hatha jóga Spinning Kurzy - cvičenie - brušné tance - orientálne tanca Predaj - ...