Stomatologické ordinácie ponúkajú komplexnú starostlivosť o zuby, ktorá zahŕňa pravidelné prehliadky, dentálnu hygienu, odstránenie zubného kameňa, liečbu kazov, bielenie chrupu, čistenie kanálikov, zubné implantáty či akútne ošetrenie bolestivých zubov.

Stomatologické centrum. Sme moderná nielen vybavením, ale aj naším prístupom, vďaka ktorému využívame najnovšie lekárske poznatky a postupy v ošetrení. Bezbolestné ošetrenie a profesionálny prístup pre každého pacienta.

Zubná klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientom komplexnú modernú stomatologickú starostlivosť podľa evorpských štandardov v príjemnom a nenútenom prostredí. Pri prvej návšteve vykonáme vstupné vyšetrenie a dôkladnú anamnézu pacienta, s komplexnú analýzu zubov a ústnej dutiny. Medzi naše služby patrí ošetrenie zubného kazu, estetická ...

Zubná klinika v centre Brna, ktorá má k dispozícii moderné zubné ordinácie s prvotriednym stomatologickým vybavením a dlhoročnou praxou. Personál sa pravidelne zúčastňuje kurzov a prednášok od popredných českých aj svetových špecialistov. Ponúka individuálny prístup s vypracovaním liečebného plánu na mieru aj s možnosťami financovania.

Ponúkame klasickú stomatológiu v rámci verejného poistenia, ale aj nadštandardnú estetickú stomatológiu a odborné poradenstvo. Máme zmluvy so všetkými poisťovňami. Čaká na Vás profesionálna starostlivosť príjemného tímu v novo zrekonštruovaných priestoroch zdravotného strediska, to všetko len dva kilometre za OC Olympia Olomouc.