Stomatologické ordinácie ponúkajú komplexnú starostlivosť o zuby, ktorá zahŕňa pravidelné prehliadky, dentálnu hygienu, odstránenie zubného kameňa, liečbu kazov, bielenie chrupu, čistenie kanálikov, zubné implantáty či akútne ošetrenie bolestivých zubov.

Stomatologické pracovisko Danglart ponúka komplexné služby v oblasti záchovnej a estetickej stomatológie, protetiky, endodoncia, chirurgie a implantológie, ortodoncia, parodontológie a dentálnej hygieny. Súčasťou kvalitnej starostlivosti u nás je ohľad na požiadavky a priania klienta, použitie kvalitných materiálov a vlastné zubné laboratórium s ...

Poliklinika Praha. Ste z Prahy a hľadáte pediatra, lekára pre dospelých, očného špecialistu, psychológa, zubára? Boli by ste radi, keby ste mali všetkých lekárov pre svoje dieťa a seba pod jednou strechou? Sme zdravotnícke zariadenia poskytujúce starostlivosť v odboroch všeobecného lekárstva, detský lekár, očné lekárstvo, interné lekárstvo v ...

Našim pacientom sú k dispozícii poprední špecialisti v odboroch: - alergológia - dermatológia - gynekológia - interného lekárstva - očného lekárstva - ORL (ušné, nosné, krčné) - praktický lekár - psychológia - psychiatria - rehabilitácia a stomatológia.

Ošetrujeme pacientov v odboroch estetická stomatológia, ortodoncia, laser terapia, protetika. Uplatňujeme psychosomatickú a celostnú medicínu.