Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Lekáreň - diétne výrobky bezlepkové - homeopatické lieky alternatívna medicína - dojčenská výživa - kozmetické výrobky - potravinové doplnky - veterinárne prípravky merania tlaku - poradenstvo výživové - protifajčiarske.

Očná optika: - okuliare (zhotovenie, oprava) - doplnkový sortiment - puzdrá a retiazky na okuliare - slnečné okuliare - mikroskopy, lupiny - barometre.

Stomatologická ordinácia. Ordinácia praktického zubného lekára

Lekáreň, predaj liečiv a doplnkov stravy.

Požičiavame kompenzačné pomôcky do domáceho prostredia. Elektrické polohovacie postele s príslušenstvom a antidekubitné matrace, invalidné vozíky, WC stoličky pojazdné a nepojazdné, rôzne typy chodítok, kompresory k antidekubitným matracom, nádstavce na WC.

Masáže - klasické - Dornovy - Breussove - medové - reflexné - bankovanie. Nutričné poradenstvo.

Lekáreň. Predaj liečiv, doplnkov stravy.

Interná a angiologická ambulancia.

Praktická lekárka pre deti a dorast.

Vývoj, výroba, predaj, poradenstvo, záručný aj pozáručný servis: -rehabilitačné a kompenzačné pomôcky na mieru pre postihnuté deti a dospelých: -výdaj na poukaz, zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami -pomôcky majú platné certifikáty EÚ -polohovacie vozíky-kočíky -polohovacie lehátka do vane aj pre pobyt detí -polohovacie ...

Svet zdravia, poradenstvo, poradňa, ako schudnúť: analýzou génov, krvi, pH organizmu, fyzických i psychických dispozícií získate najlepší postup, ako dosiahnuť ideálnu váhu a zlepšenie zdravotného stavu.

Relaxačné štúdio: - solárium, - posilňovňa, - spinning, - sauna, - masáže, - kozmetika.