Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ubytovanie, služby: - hotel - kúpeľná liečba - wellness - reštaurácia

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kongresové centrum - wellness

Ubytovanie, služby: - štvorhviezdičkový hotel - reštaurácia - wellness

Kúpeľný hotel****: -ubytovanie -stravovanie -kúpeľná liečba.

Hotel***: -ubytovanie -sanatórium -služby. Reštaurácia. Kaviareň. Kúpeľná liečba.

Hotel***: -ubytovanie v 116 izbách -stravovanie -komplexná kúpeľná liečba.

Liečiteľka ľudských duší, terapia. Numerológia. Reiki.

Zostavenie individuálneho jedálnička podľa potrieb a zdravotného stavu klienta. Úprava hmotnosti pri obezite aj podvýžive. Diéta v chorobe. Pomoc pri chudnutí i úprave životosprávy. Vzdelávacie programy pre školy a organizácie. .Zhodnotenie doterajších stravovacích zvyklostí a pomoc pri ich náprave.Nutričná poradňa pre všetky vekové ...

Soľná jaskyňa. Pre klientov možnosť posedenia v nefajčiarskej kaviarni s kapacitou pre 14 osôb. Internetový predaj soľných produktov, kozmetiky z Mŕtveho mora, čajov, košíkov a darčekového tovaru. Predaj: -Soľné lampy.

Hotel, ubytovanie. Wellnes. Služby: -masérske -rekondičné -regeneračná.

Veterinár. Veterinárna ordinácia. Veterina pre malé zvieratá.

Veterinár pre malé zvieratá. Veterinárna ordinácia. Odborná veterinárna ambulancia. Veterinárne služby pre psy, mačky, malé zvieratá.

Dovoz a distribúcia: -očkovacie látky -lieky -diagnostické séra -diagnostické prístroje -vakcíny -glukomery -bezpečnostné listy -imunoglobíny -základná biochémia -prístroje na spracovanie testov -rýchle testy pre ordinácie praktických lekárov -dezinfekcia -sterilizácia. Zelená linka 800123986.

Zubná ordinácia. Ordinácia stomatológa. Profesionálna zubná hygiena. Fixná protetika. Snímacia protetika. Bielenie zubov. Zubná chirurgia. Estetické výplne. Ošetrovanie koreňových kanálikov.

Služby: - poradenstvo v oblasti výživy, prevencia civilizačných chorôb, detoxikácia organizmu a regulácia váhy

Rehabilitácia. Procedúry. Programy, cvičenie pre tehotné. Kiniziologický rozbor. Reflexné masáže. Lymfatické drenáže. Mobilizácia chrbtice, kĺbov. Slatinové zábaly. Vírivé kúpele. Kondičné cvičenia. Mojžišova metóda.

Luxusný hotel v centre Karlových Varov: -ubytovanie -stravovanie -kúpeľná starostlivosť -37 luxusných izieb -wellness -kúpeľné procedúry -balneo -bazén -sauna -telocvičňa -parkovisko pri hoteli zadarmo -wifi.