Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

služby: - hotel - reštaurácia - Spa - golf

Komfortné ubytovanie, nadštandardne vybavená vila - rezort: -Ubytovanie -reštaurácia, bistro -SPA wellness zóna.

Firma Miroslava Kubinu prevádzkuje masážny salón v Brušperku. Poskytuje: - zdravotné masáže - maderoterapiu - manuálne lymfatické masáže - havajské, medové a čokoládové masáže - masáž horúcimi lávovými kameňmi - bankovanie, tejpovanie

Eloisa Jasmin poskytuje v salóne filipínske masáže.

BM Terapia s.r.o. poskytuje služby biorezonancie. Ponúka: - harmonizáciu zdravia a buniek - diagnostika a BM Terapia Bicom Kliniku majú na adrese: Nádražná 923/118, 702 00 Ostrava

Ing. Radana Dokulilová prevádzkuje súkromnú psychoterapiu.

Lekáreň Avena, Jablunkov, okres Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - potravinové doplnky - liečebná kozmetika - čaje.

Recyklácia nekovového odpadu. Laboratórne rozbory, anylýzy: - zisťovanie škodlivín v ovzduší - rozbory odpadov a vody.

Výroba: - protézy dolných a horných končatín

Ponúkame najlacnejšie kyslíkové koncentrátory na českom aj slovenskom trhu. Na liečbu chronických dýchacích ťažkostí sú najlepšou voľbou kyslíkové koncentrátory, ktoré tieto problémy úspešne tlmia. Radi Vám poradíme s kyslíkovými koncentrátormi, aký si vybrať a ktorý je pre Vás najvhodnejší. Už dlhoročne sa zaoberáme kyslíkovými koncentrátormi, ...

Distribúcia, predaj, servis: - lekárska a záchranárska technika - defibrilátory - resuscitátory - laryngoskopy - tonometre - fonendoskopy - ergometre - indentifikačné pásky.

Pobočka. Výdaj: - prostriedky zdravotníckej techniky, zdravotnícka technika - zdravotnícke potreby - zdravotnícky materiál - obväzový materiál - zdravotná kozmetika.

Dovoz, distribúcia, predaj, oprava, servis, montáž: -zdravotnícka technika

Zaistíme dlhodobú spoluprácu s výživovým poradcom – dietológom.

Ponúkame odborné dietetické poradenstvo v oblasti výživy. Zaisťujeme zostavovanie jedálnička na mieru.

Ambulancie psychiatrická, sexuologická Odborný lekár: - psychiater - sexuológ.

Ortopedická protetika. Výroba, predaj, oprava, servis: -individuálnych ortopedicko-protetických pomôcok, ortopedické a protetické pomôcky (protézy, ortézy, bandáže, bedrové a iné pásy, ortopedické vložky, ortopedická obuv)

Konštrukcia, výroba, dodávka, export: - zdravotnícka technika: - gynekologické, urologické vyšetrovacie kreslá - pôrodné postele, pôrodné kreslá - multifunkčné kreslá pre transport, dialýzu, onkológiu - železničná technika: - sedadlá, a lôžka pre železničnú osobnú prepravu.

Autorizované laboratórium ergonómie a fyziológie práce. Poskytujeme autorizované merania a hodnotenia lokálnej svalovej záťaže, celkovej fyzickej záťaže vrátane ergonómie pracovného miesta – pracovných polôh. Súčasti ponúkaných služieb je aj konzultácia na mieste u zákazníka či posúdenie možnosti návrhu opatrení na minimalizáciu ...