Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Spoločnosť ORTO - protetické pomôcky s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zdravotníckych potrieb, korzetov, ortopedických vložiek, korzetov a ortopedickej obuvi.

Veterinárna ordinácia pre malé zvieratá - komplexné služby - chirurgia - interná medicína - dermatológia - sonografia - reprodukcia, gynekológia, pôrodníctvo - prevencia - stomatológia - ortopédia - ošetrenie koní

- Laboratórium na identifikáciu a certifikáciu diamantov, drahých kameňov a šperkov -Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Vydavateľské a nakladateľské činnosti -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Sprostredkovateľská činnosť -Oceňovanie majetku pre veci hnuteľné

Výroba, predaj, distribúcia: - jednorazové zdravotnícke pomôcky - operačné plášte, čiapky, ústenky - sterilné krytie - sterilné tampóny - jednorazové operačné rúšky - jednorazové odevy.

Fyzioterapia: -metóda Ľudmily Mojžišovej. -relaxačná masáž lávovými kameňmi.