Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Relaxačné centrum. Soľná jaskyňa v Pardubiciach nájdete v lokalite nám. LEGII u Vysokej školy chemickej Prevádzkujeme SOLNÚ JASKYŇU ponúkame masáže na Relaxačnom kresle. Pobyt v Soľnej jaskyni a jej mikroklíma obnovuje imunitu, vhodné pre astmatikov, pruduškové problémy, dýchanie, kožné ochorenia, atopické ekzémy, stresy, ...

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - komplexné vyšetrenie pohybového aparátu - rehabilitácia, fyzioterapia - diagnostika nôh - výroba vložiek do topánok na mieru.

Športová diagnostika. Training testing therapy. Since of sports. Kondičný tréning kognitívnych funkcií. Tterapia. Profesionálny šport. Silové zložky. Poruchy koncentrácie. Kompenzácia otrasu mozgu. Post-traumatický tréning.

Lekáreň U Kostolíčka. Maloobchod, e-shop: - lieky, liečivá - potravinové doplnky.

Dodávačka: - keramické zubné implantáty - rotačné nástroje.

Zdravotná obuv aj detská, tonometre, glukomery, invalidné vozíky, sedačky do vane, zdviháky, postele, antidekubitné matrace, rehabilitačné pomôcky, inkontinencia, epitézy a bielizeň, ortopedické vložky, bandáže, zdravotnícky materiál, nožnice.

Služby - masáže - energetickej terapie.

Služby: - gastroenterológia - liečba chorôb zažívacieho ústrojenstva - kolonoskopia.

GrandOptical. Produkty: - dioptrické okuliare - kontaktné šošovky - slnečné okuliare. Služby: -meranie zraku.

Služby: - masáže - bankovanie - reflexná masáž plosky nohy - Bemer - trakčné lehátko

Masér, terapeut - masáže - Dormova metóda - emočná terapia - Reiki.

Masáže - klasické - relaxačný - čokoládová masáž - bankovanie.