Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Poradenstvo v zdravotníctve so zameraním na zdravotnícke pomôcky Ponúkam poradenské a konzultačné činnosti v oblasti zdravotníckych pomôcok.

kozmetika - ošetrenie tváre a tela Masáže thajskej, olejové, športové - masáž lávovými kameňmi - manuálna lymfodrenáž

Športové zariadenia: - posilňovňa - spinning - joga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Naše kalibračné laboratórium PP CONSTRUCTION nadviazala v roku 1990 na činnosť podnikového měrového strediska. Kalibračné laboratórium je akreditovaná národným akreditačným orgánom ČIA Praha pod č. 2291. ? Našou prioritou je poskytovať prvotriedne služby a zvyšovať starostlivosťou o meradlá aj komfort pri spolupráci s Vami. ? Poskytujeme ...

Ordinácie so zameraním na diagnostiku, liečbu a prevenciu ochorení ciev (kŕčové žily, žilová trombóza, ochorenie tepien, skorá štádia aterosklerózy).

Konzultant v individuálnej i párové terapiu, ale aj vo firemných procesoch a vedenia ľudí. Sprievodcovské služby po Bratislave v slovenčine a taliančine, vykonávanie v Taliansku.

Zaoberáme sa dodávaním prístrojov pre kardiológiu a neurológii. Poskytujeme prístroje EKG, defibrilátory Elif a Primedic či tlakové holtery.

služby: - skúšobné laboratórium - skúšanie, atestácie, kontrola obalov, veľkých obalov, IBC a malých kontajnerov určených na prepravu nebezpečného tovaru.

Prednášky a konzultácie o životnom štýle. Eshop: - knihy - kozmetika - doplnky stravy.

služby: - výroba a dodávky RTG technológie vč.montáže - podlahové kanáliky, Pb dvere, Pb okná a rámy, stropné držiaky a konštrukcie - kompletná výstavba RTG pracovísk - zámočníctvo - stavebné práce

Akreditované stavebné laboratórium služby: - vykonanie skúšok kameniva, betónu, cementu a ďalších materiálov - diagnostické meranie stavieb - vývoj nových sanačných hmôt

predaj: - laboratórne a lekárske prístroje služby: - kalibračné laboratórium

Predaj, servis: - zdravotnícka technika - predaj a autorizovaný servis produktov spoločnosti Vitalograph. - poradenstvo, školenia až po inštalácii samotného zariadenia.

Inštitút preventívna rehabilitácia - neštátne zdravotnícke zariadenie. rehabilitácia: - prevencia - rehabilitácia - fyzioterapie - fyzikálna terapia.

Tradičná čínska medicína. semináre: - tradičná čínska dietetika.

Spoločnosť MUDr. Bohdan Plichta s.r.o. sa zameriava na diagnostiku a liečbu očných chorôb. Vykonávame kompletné vyšetrenie zraku aj drobné chirurgické zákroky. Nájdete nás na adrese Strossmayerovo námestí 977/2, Praha 7 - Holešovice. Vďaka modernému vybaveniu našej očnej ordinácie Vám môžeme presnejšie diagnostikovať ochorenie či chorobu a ...