Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Služby: - poradenstvo pri hľadaní príčiny a riešení chorôb aj nefunkčných vzťahov.

Dentálna klinika: - záchovná stomatológia - dentálna hygiena - parodontológia - detská stomatológia.

Spoločnosť zásobuje veterinárnych lekárov, lekárne a vybrané e-shopy prostredníctvom svojich piatich predajných skladov po celom území SR.

Ordinácia zameraná na zdravotnú problematiku psov, mačiek, drobných cicavcov a berounských medveďov.

MUDr. Hana Kučerová prevádzkuje ordináciu praktickej lekárky pre deti a dorast. V našej ordinácii poskytujeme komplexnú starostlivosť pre deti od narodenia až do veku 19 rokov. Sídlime na adrese Žižkova 419, Šestajovice.

Dodávka, predaj - lekárska zobrazovacia technika - lekárske monitory - lekárske tlačiarne.

Veterinárna ordinácia: -röntgen -USG -hematologický a biochemický analyzátor -čipovanie a tetovanie -ultrazvuk na zubný kameň -pohotovostná služba -výjazdová služba.

Diabetologická a interná ambulancia MUDr. Mária Valentová s.r.o. poskytuje preventívnu a liečebnú starostlivosť pre pacientov s cukrovkou (diabetom) prvého i druhého typu. Naša ordinácia nájdete v meste Říčany, okres Praha-východ av obci Veľké Popovice. Ordinácia diabetológie, interná ambulancia: - prevencia cukrovky - diagnostika, liečba ...

Fitness. Štúdiové lekcie. Masáže a kinesiotejping. Škatuľková strava.

Relaxačné centrum - welness - soľná jaskyňa - sauna - masáže - kozmetika.

MUDr. Dana Schafferová - odstránenie vrások v tvári bez operácie - lekárska kozmetika.

Zubné laboratórium. Výroba a predaj dentálnych materiálov.

Opatrovateľská služba. Požičovňa, zapožičanie: - kompenzačné pomôcky (chodítka, WC stoličky, antidekubitné matrace, polohovacie postele).

Pohybové a relaxačné štúdio: - jóga - powerjóga, hotjoga - taichi – latinsko-americké tance pre deti a dospelých – pohybové hodiny pre deti, seniorov a tehotné - fínska sauna - whirlpool

Výroba, predaj, e-shop: - pomôcky pre handicapovaných: - polohovacie pomôcky - pláštenky pre vozíčkarov - mobilná kúpacia vaňa - podbradníky z nepresakujúceho froté - prestieradlá, osušky.

Ortoptiká: - ortoptické, pleoptické cvičenia - liečba škúlenia.

Firma Kalpe bola založená v roku 1990 so zámerom vyrábať rotopedy. Prakticky s nulovým počiatočným kapitálom a minimálnym strojovým vybavením vznikali prvé jednoduché výrobky. S rozvojom firmy boli vyrábané dokonalejšie typy rotopédov a neskôr spinningové kolesá pre stále náročnejších zákazníkov. Na prvé miesto sa dostala snaha o dokonalý výrobok, ...

Očná optika - kontaktné šošovky na mieru.