Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ordinácia praktického zubného lekára.

Súkromná psychologická ambulancia klinického psychológa a psychoterapeuta.

Naše služby: - kometika - kaderníctvo - masáže - nechtová modeláž.

Alergológia, imunológia a pediatria. Služby: - spirometria - FENO - oxygenometria - kožné testy - imunologické a alergologické vyšetrenie.

Výživová poradňa -masáže -spining

Výroba, predaj, servis: - pulzná magnetoterapia DIMAP V, D2000, Technimag, Bioconfort. - dávkovačov podkožných plynových injekcií CO2

Služby: - meranie zložiek životných a pracovných podmienok a výrobkov - sledovanie ukazovateľov zdravotného stavu obyvateľstva - vykonávanie očkovania.

Ste z Kladna a hľadáte pediatra pre svoje dieťa? Praktická lekárka pre deti a dorast MUDr. Dana Hettnerová má svoju ordináciu v Kladne - Kročehlavoch, na ulici Vrchlického. Poskytujeme liečebnú a preventívnu starostlivosť, vykonávame štandardné aj nadštandardné očkovanie. Máme zmluvu so všetkými zdravotnými poisťovňami. Každý pondelok od 14.00 do ...