Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Neurologická ordinácia sa nachádza v Kutnej Hore v blízkosti supermarketu Billa na autobusovej stanici proti zastávke autobusu č.8. Nové pacientov príjmame do starostlivosti

Maloobchod: - športové potreby - športový textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastreľovanie náušníc. Predaj: - výživa pre športovcov - bylinky.

Praktický lekár pre deti a dorast, detská lekárka. Pediatria Služby: - preventívne prehliadky - dojčenská poradňa - odbery biologického materiálu - aplikáciu očkovacích látok - homeopatická terapia - alternatívna medicína.

Zháňate zubára pre seba a svoje deti v okrese Kutná Hora? Ordinácia praktickej zubnej lekárky MUDr. Heleny Hanusovej sídlia v obci Potehy, č. p. 60. Ponúkame starostlivosť o deti i dospelých, vykonávame preventívne prehliadky a stomatologické vyšetrenia. Ordinačné hodiny sú každý deň.