Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Verasalon ponúka tieto služby - manikúra, modelácia nechtov - pedikúra - masáže.

Psychoterapeutické a špeciálne pedagogické poradenstvo - logopédia - psychoterapia.

Akreditované skúšobné laboratórium. Skúšanie: - mechanické vlastnosti kovov. Chemické rozbory: - kovy. Metalografia. Skúšanie: - korózne vlastnosti.

Dermatovenerologická ambulancia Podbořany s.r.o. Diagnostika, liečeba a preventívna starostlivosť kožných a pohlavných chorôb.

Výroba polohovacích vakov a záťažových pomôcok. Polohovací vak, ako prostriedok zdravotníckej techniky, nachádza stále väčšie uplatnenie ako u telesne, tak aj mentálne postihnutých osôb. E-shop - polohovacie vaky - fixačné pomôcky - záťažové pomôcky.

Zubné laboratórium Stomatologická ordinácia

Služby: -personálna a dopravná psychológia

Výroba: -gumové výrobky pre zdravotníctvo: -elektródy z vodivej gumy

Autorizované laboratórium merania emisií: -stacionárnych zdrojov znečistenia -poradenstvo v oblasti merania emisií

Chirurgická ambulancia. Mammologická ambulancia.

Veterinárna ordinácia. Veterinárna liečebná a preventívna činnosť pre spoločenské zvieratá, kone, hospodárske zvieratá. Licencia pre vyhodnocekné dysplázie bedrových a lakťových kĺbov, ortopedických chýb, luxácia patelly. Pohotovostná služba.

Web a mail hosting Inštalácia a správa Linux serverov Tvorba Webu, Django, Python, JavaScript, HTML... Liečba osôb pomocou Homeopatie a meditácie Zen.