Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Mgr. Eva Vavrínová je klinická psychologička zameriavajúca sa na deti, závislosti, duševné zdravie a ochorenie a na pracovnú psychológiu.

Ordinácia praktického lekára pre dospelých.

MDDr. Pavel Klíma prevádzkuje zubnú ordináciu a okrem prevencie sa postará o dentálnu hygienu, bielenie a extrakciu zubov.

Alexandra Vlčanová je pôrodná asistentka zameriavajúca sa na cvičenie s tehotnými ženami, predpôrodnú prípravu, tehotenské masáže a tejpovanie.

Očné centrum sa špecializuje na diagnostiku a liečbu očných chorôb hlavne dospelého veku Zdravotníctvo - očný lekár.

MUDr. Zdenka Kotyzová prevádzkuje ordináciu praktického lekára pre dospelých v Opatove a Predíne.

MUDr. Zdenka Kerndlová s.r.o. je praktickou lekárkou pre dospelých, vykonáva pravidelné preventívne prehliadky, odbery krvi, EKG vyšetrenie, očkovanie a požičiava tlakový holter. Adresa ordinácie: Nádražní 982; 675 71 Náměšť nad Oslavou

Lekáreň Jaroměřice s.r.o. sa nachádza v zdravotnom stredisku na prízemí a predáva rôzne druhy a značky liekov.

Stomatologické centrum Jihlava s.r.o. sa zameriava na zubné lekárstvo. V rámci svojich služieb sa postará o protetiku, ortodonciu, dentálnu hygienu, zubné implantáty a preventívnu stomatológiu.

Hotel Kalimeta, služby: - ubytovanie - reštaurácia - centrum vzdelávania a relaxácie

Manuálna a prístrojová lymfodrenáž. Kavitácia. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilňovňa. In body 270. Výživové poradenstvo.

Intuitívne masáže a tantra dotyky na mieru - celotelová, indická masáž hlavy, reflexná masáž chodidiel, športové a rekondičné masáže. Hodiny pilátes a jogy.

Aplikácia, výroba a opravy ortopedickej obuvi -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Výroba zdravotníckych pomôcok -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

Maloobchod: -farmaceutické prípravky -lieky, liečivá -veterinárne liečivá.

Masáže pre mužov aj ženy. Výučba tantrickej masáže - na súkromné využitie.

Relaxácia v pokojnom a príjemnom prostredí - fínska, soľná, parná sauna, Kneipov chodník, vírivá vaňa pre dvoch, ochladzovací bazén, masáže, zábaly, arjuvédske masáže, predaj indického korenia a prírodnej kozmetiky.

Miesto na uvoľnenie a odpočinok: - kozmetické služby4 - esenciálna terapia na mieru - masáže.

Relaxačné, rekondičné, medové, thajské i anticelulitídové masáže, Dornovu a Breusseovu metódu, bankovanie či masáže lávovými kameňmi.

Laboratórium agrogenomiky. Výskum, vývoj, inovácie a poradenstvo v oblasti živočíšnych biotechnológií.

Lekárske zariadenie Prvý pľúcne s.r.o. ako už názov napovedá zabezpečuje svojim pacientom odbornú lekársku starostlivosť v odbore pľúcneho lekárstva. V našej ordinácii poskytujeme odborné pľúcne vyšetrenie vrátane komplexného vyšetrenia funkcie pľúc. Nájdete nás na adrese Vltavínská 1289/10, Třebíč, Horka-Domky. Pľúcne ordinácie, ambulancie: - ...

služby: - homeopatická poradňa - Bachova kvetová terapia - kraniosakrálna terapia - arteterapia - masáže.

E-shop so značkovými slnečnými okuliarmi

služby: - masáže - klasické, regeneračné, športové, reflexné, lymfatické - bankovanie.

Očná optika - meranie zraku - aplikácia kontaktných šošoviek - multifokálne okuliare.