Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Rekondičné a rehabilitačné masáže a cvičenia - lymfatické masáže - klasické a športové masáže.

Služby, poradenstvo: -tvarovanie, modelácia postavy -trvalá bezbolestná depilácia -neinvazívna liposukcia -omladenie tváre -redukcia celulitídy -masáže -pyratine - predaj, e-shop -predaj - kozmetika

Zastúpenie firmy LEDRAGOMMA pre SR. Dovoz, import, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -rehabilitačné pomôcky: -balóny (loptičky) na cvičenie - vykonávame opravy balónov -masážne pomôcky -posilovacie pomôcky.

Vykonávame športové, regeneračné, relaxačné a lymfatické masáže u zákazníka. Zlín a okolie.

Alternatívna medicína. Ponuka prednášok a kurzov, pomoc pri nazeraní na choroby z iného uhla pohľadu.

Výroba: -výrobky pre integrovaný záchranný systém (dlahy, nosidlá, batohy) -textilní výrobky na technické účely -vysokofrekvenčně zvárané výrobky

Ortodoncia. Snímacie zubné rovnátka, fixné rovnátka kovové, keramické aj neviditeľné linguálne.

Lekáreň v Zlíne, ktorá ponúka lekárenský tovar: - lieky na lekársky predpis - voľnopredajné lieky a tabletky - zdravotné pomôcky - kozmetika.

Rodinná lekáreň ponúka svojim zákazníkom nasledujúce: lieky na lekársky predpis a voľný predaj, vitamíny, minerály a rastlinné doplnky stravy, zdravotnícky materiál. Ďalej ponuka čajov a bylín, starostlivosť o zuby a ústnu dutinu, meranie krvného tlaku zdarma. Predávame Lukášove hračky.

Darovanie plazmy - oberné centrum Zlín. Pomôžte darovaním plazmy a získajte našu odmenu pre darcov.

EUC Klinika Zlín a.s. je zdravotnícke zariadenie poskytujúce lekársku starostlivosť v mnohých odboroch. Našim pacientom poskytujeme základné aj ambulantné lekárske služby. Ambulancie nachádzajúce sa na našej klinike: - gynekologická - kardiologická - anestéziologická - ordinácia praktických lekárov - všeobecne chirurgická a úrazová - ...

Zdravotníctvo: - zubný lekár pre odbor ortodoncia: -zubná rovnátka.

Výroba, zhotovenie - očná optika. Maloobchod, predaj: -dioptrické okuliare -sluneční okuliare -dalekohledy, kukátka Lupa -buzoly -potravinové: -pouzdra, retiazky a šnúrky na okuliare atď.

Výroba, zhotovenie - očná optika. Maloobchod, predaj: -dioptrické okuliare -sluneční okuliare -dalekohledy, kukátka Lupa -buzoly -potravinové: -pouzdra, retiazky a šnúrky na okuliare atď.

Výroba, zhotovenie - očná optika. Maloobchod, predaj: -dioptrické okuliare -slnečné okuliare -ďalekohľady, kukátka -lupy -buzoly -doplnky: -púzdra, retiazky a šnúrky na okuliare atď.

Poradenstvo v oblasti zdravej výživy. Aplikácia pre cvičenie doma. Jedálenky na mieru. On-line kurzy - výživový poradca.

Fyzioterapia a rehabilitácia - zbavte sa svojich bolestí. Masáže pre zdravie - relaxácie v príjemnom prostredí s výhľadom na mesto Zlín. Rezervujte si buď klasické alebo tradičné masáže. Obdarujte svojich blízkych darčekovými poukazmi

Veterina - veterinárnej ordinácie. Veterinárna starostlivosť u malých zvierat: - psov, mačiek, drobných cicavcov a plazov. POHOTOVOSŤ-tel.724578975

Ivana Chytílková zo Zlína vykonáva masérske, rekondičné a regeneračné služby. Masáže a zábaly sú vhodné na celkové zlepšenie zdravotného stavu, na uvoľnenie tela a duše i dobrý pocit zo života. Masáže a zábaly Zlín: - klasická relaxačná masáž - detoxikačná masáž - medová masáž - lávovými kameňmi - Thajská masáž nôh - exotická masáž - ...

Excelent masáže s.r.o. Otrokovice vykonáva masáže tantrické, erotické, mydlové, intim, nuru, pre páry. Rezervujte si masáž a nechajte sa rozmaznávať. Tešíme sa na vás.

Dr. Grepl Vývoj, výroba a predaj: - ortopedické vložky - ortopedicko-protetické pomôcky - gélové vložky a výrobky Gél-line - vkladacie vložky špeciálne, športové, pracovné Sklad, expedícia: - areál ZD, Návesní 1, 760 01 Zlín-Mladcová - tel.:577012654 Veľkoobchod, predaj: -zdravotná a pracovná obuv FLY FLOT -obuvnícky ...

Laboratórium analýz životného prostredia. Meranie a vyhodnotenie kvality pracovného prostredia a emisií v rôznych typoch výrobného procesu a technológií.

Veterinárna ordinácia: - liečebná a preventívna činnosť všetkých druhov domácich zvierat. Ordinácia Slavičín - Misárkova 15: - PIA 15:30-18:00 - pohotovosť na telefóne.