Starostlivosť o malé, veľké aj chovné zvieratá zahŕňajú očkovania, vyšetrenia RTG a USG prístrojmi a inými biologickými analyzátormi, značkovanie čipmi, predaj veterinárnych prípravkov, chirurgické zákroky, pôrody aj okamžité riešenia akútnych prípadov.

Veterinárne centrum: -ošetrovňa -laboratórium -predaj krmív a chovateľských potrieb -poradenstvo.

komplexná veterinárna starostlivosť, veterinárna pohotovosť

Veterinárna súkromná ambulancia: -poskytnutie akéhokoľvek ošetrenia. -ošetrenie zvierat.

Služby: -veterinárna ambulancia.

Veterinárna ošetrovňa. - ordinácia pre malé zvieratá a tiež pre veľké zvieratá, predovšetkým kone.

Veterinárna klinika: -zameriavame sa na chorby malých a exotických zvierat -sono. Vybavenie digitálny RTg, sono, hematologický a biochemický analyzátor idexx, inf. pumpy...

Veterinárny lekár, služby: - preventívna starostlivosť, - vakcinácia, predaj antiparazitárnych prípravkov, predaj krmív, veterinárnych diét, chovateľských potrieb, - čipovanie, vydávanie petpasov, - RTG, USG vyšetrenie, - stomatológia, chirurgia mäkkých tkanív.

Veterinárna ordinácia, ambulancia: - psy, mačky, drobné cicavce, plazy, exotickí vtáci.....

E-shop - chovateľské potreby - krmivá Veterinárna ordinácia

Veterinárna ordinácia: - komplexná veterinárna starostlivosť Naše služby: - vakcinácia - odčervenie - čipovanie a tetovanie - vydávanie pasov EÚ - atesty - zhotovenie RTG DKK a DKL a posúdenie u mnohých plemien - ortopedická poradňa pre rastúce zvieratá - posudzovanie očných vád pre chov - tehotenská poradňa vr. sonografia ...

Veterinárna klinika. Služby: - poskytujeme preventívnu starostlivosť a liečbu psov, mačiek i drobných zvierat. Vykonávame očkovanie, čipovanie a registráciu čipov do databáz. Vystavujeme pasy, vykonávame chirurgické zákroky, SONO vyšetrenie, vyšetrenie krvi, moču, mikroskopické a dermatologické vyšetrenie.

Služby: - veterinárna klinika - zverolekár