Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Ambulancie klinickej a dopravnej psychológie - klinická psychológia - psychoterapia a psychodiagnostika dospelých - dopravne psychologické vyšetrenia.

Poradenstvo - solárna energia Certifikovaná montáž a predaj - solárne zostavy a komponenty

Firma so špecializáciou na realizáciu fotovoltaických elektrární na kľúč, tepelných čerpadiel, elektro dobíjacích staníc. pomoc so získaním dotácií.

Akademický ústav Karviná, z.ú. svojou činnosťou sa usiluje o rast vzdelanosti občanov, zvyšovanie kvalifikácie a posilnenie občianskych kompetencií a rozvoj osobnosti. Našou hlavnou aktivitou je celoživotné vzdelávanie. Zameriavame sa najmä na rekvalifikáciu, vzdelávanie zamestnancov a vzdelávanie sociálnych pracovníkov. Ďalej prevádzkujeme ...

Príprava a realizácia projektových žiadostí Európskej Únie.

Prenájom movitých vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej ...