V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Združenie - matky s deťmi s poruchou autistického spektra (PAS) Služby: - odborné sociálne poradenstvo pre rodiny s deťmi s PAS a dospelé osoby s PAS (OSP) - sociálne aktivizačné služby pre rodiny s deťmi s PAS (SAS) - sociálna rehabilitácia pre osoby s PAS (SORE) .

Psychologička Mgr. Pavlína Doležalová sa špecializuje na: - poradenstvo, koučovanie a krízovú intervenciu dospelých detí alkoholikov (DDA) a ľudí, ktorí prežili detstvo v nefunkčných rodinách.

Ordinácia klinickej psychológie pre deti od troch rokov a dospelých.

Sociálne služby - sociálna rehabilitácia pre ľudí s duševným ochorením ambulantnou a terénnou formou. Pomáhame ľuďom s duševným ochorením znovunájsť vlastné sily na naplnenie života v oblasti vzťahov, záujmov, bývania a práce tak, aby mohli žiť spokojne v prostredí, ktoré si sami vybrali, s čo najmenšou mierou trvalej podpory ...

Služby: -pomoc deťom a mládeži s výchovnými a výukovými problémami a drogami -pomoc v krízových výchovných situáciách -psychologicko-pedagogická diagnostika a terapia (individuálna, skupinová, rodinná).

služby: - dopravná psychológia - akreditované pracovisko pre dopravno-psychologické vyšetrenia vodičov všetkých skupín - posudzovanie psychickej spôsobilosti na vedenie motorových vozidiel. - povinné vyšetrenie pre profesionálnych vodičov - vyšetrenie pre vybodované vodiča