Vybavte svoju narodeninovú party, kultúrne podujatie mesta, púť alebo slávnosť kvalitnými stanmi rôznych rozmerov, atrakciami ako sú skákacie hrady, nafukovacie šmykľavky, kolotoče, simulátory alebo automaty zabezpečte tak zábavu deťom aj dospelým.

Výroba - kolotoče - púťové atrakcie - doplnky technické aj laminátové

Prenájom priestorov pre: - narodeninovej párty - oslavy. organizovanie: - kurzov kreatívneho tvorenie pre deti i dospelých. - akcií pre deti. Požičovňa masiek.

Internetový obchod, e-shop: - svadobné dekorácie - svadobné doplnky

Veľkoobchod s obalmi v Žatci. Predávame tašky, vrecká na potraviny aj odpad. Jednorazový riad a ozdoby na párty. Papierový, plastový a hliníkový riad. Hygienické a ochranné potreby. Alobal, fólie, stuhy, dekorácie. Vrecia, plachty, siete na lešenie a lepiace pásky pre stavebníctvo.

DJ Kúky: - moderátor - DJ na svadby, narodeniny, párty a iné stretnutia - karaoke, bezdrôtový mikrofón a pod. - hudobná produkcia, diskotéky, detské diskotéky, karnevaly a pod. - ozvučenie a osvetlenie priestorov

Predaj, prenájom: - svetelná reklama, - svetelné projektory.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - mäkké tanečné podložky - kovové tanečné podložky - príslušenstvo k tanečným podložkám - káble, redukcia. Služby: - možnosť prenájmu tanečnej podložky na súkromné akcie - detský deň, púť, firemné akcie. Partnerská predajňa Bambule.

Svadba color s.r.o. sa zameriava na predaj a požičiavanie dekorácií na svadby, plesy, večierky a oslavy.

Výroba, prenájom - party stany, cateringové stany - mobilné sklady, haly - predajné stánky.

Výroba, predaj, e-shop, internetový obchod: - party dekorácie - svadobné dekorácie.

Požičovňa: - stavebné náradie - prívesné vozíky - s rampou, bez rampy, s plachtou, motovan - párty stany - mobilné stany 3x3m, 3x4, 5m, 3x6m - záhradné udiarne - grily na prasiatka, prasatoče. Čistenie interiérov osobných áut. Umývanie vozidiel, dodávok. Pneuservis. Predaj: - propán bután fľaše.

Požičovňa kostýmov u Bagříků - kostýmy a masky pre deti aj dospelých.

Požičovňa: - maškarné kostýmy pre deti i dospelých - masky karnevalové, divadelné - spoločenské oblečenie, odevy pre deti - parochne pre všetkých - klobúky, paličky, rukavice, páperové boa, špičky - doplnky: páperové boa, čelenky, špičky, motýliky, kravaty. Prenájom bicykla šťastia a 8 hracích kariet na zábavné akcie.

Požičovňa párty stanov. Stany o rozmere 5x10m. K dispozícii celkom 13 stanov (až 650m2). Ideálne riešenie pre záhradnú párty, svadby, firemný večierok. Užite si akciu za každého počasia. Prenajímame aj posedenie, osvetlenie, ozvučenie a svetelné efekty. Párty stany je možné zapožičať buď s montážou/demontážou a dopravou alebo bez. Cena požičovného ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, prenájom, servis, opravy, prevádzkovanie: - nápojové automaty na teplé, studené nápoje - cigaretové automaty - potravinové (predajné) automaty - na balené nápoje, kusový tovar - automaty na predaj fresh juice z čerstvo vylisovaných pomarančov - kávovary, aquabary, sódobary. Zabezpečovanie: - ...

Zaoberáme sa predajom a prenájmom skákacích hradov. Predaj, požičovňa: - nafukovacie atrakcie, skákacie hrady, nafukovacie tunely, šmykľavky, vodné a zábavné atrakcie.

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opave a celom Moravskosliezskom kraji. Ponúkame komplexné cateringové služby ako sú rauty, oslavy, firemné stravovanie, bagety a v neposlednom rade tiež vyrábame lahodné a čerstvé bagety. V Opave prevádzkujeme dve reštaurácie a bistro - bufet Labužník, kde ponúkame výhodné ...

Výrobca púťových a adrenalínových atrakcií a ich servis