Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

Autocentrum: - diagnostika vozidiel - opravy motorov, brzdových systémov, skiel - príprava na STK - pneuservis - odťahová služba - predaj náhradných dielov. Autokosmetické centrum - čistenie vozidiel -príprava na predaj - a ďalšie ...

Autokosmetické centrum: - dezinfekcia klimatizácie - nástreky spodkov proti korózii a hluku - čistenie exteriérov, interiérov osobných vozidiel - odstránenie zápachu - renovácia a leštenie lakov.

služby: -autolakovna -autoservis. maloobchod: -predaj farieb.

služby: -opravy motorových vozidiel -pneuservis -servis automobilov a malých dodávok všetkých značiek -predaj pneu -lepenie autoskiel -montáž ťažného zariadenia -montáž zabezpečovacieho zariadenia

Meranie emisií, emisie, prevádzka autoservisu, vykonávanie diagnostickej práce. Predaj náhradné diely, plnenie klimatizácií. Stanice technickej kontroly cestných vozidiel pre kategórie vozidiel: -Osobných automobilov a autobusov: M1, M2, M3 -nákladných automobilov: N1, N2, N3 -motocyklov: LA, LB, LC, LD, LE -prípojných vozíkov, návesov ...

Spoločnosť Šerý AUTO sa zameriava na opravu vozidiel, výkup havarovaných vozidiel, predaj náhradných dielov a predaj a požičiavanie automobilov.

Autocentrum. Autorizovaný predaj vozov ŠKODA a HYUNDAI. Odťahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

AUTOPRESTO.SK s.r.o. sa zameriava na karosárske, lakovnícke a servisné práce, dovoz a predaj automobilov, náhradných dielov a pneumatík a vykonáva odťah vozidiel.

AutoServis Karlík s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel rôznych značiek, dekarbonizáciu motorov, chiptuning a čistenie DPF filtrov.

Petr Valík sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel.

CENTRUM 13 s.r.o. sa zameriava na opravy a servis úžitkových osobných vozidiel, ich umývanie, údržbu a čistenie. Spoločnosť si tiež poradí s dovozom vozidiel zo zahraničia.

Jiří Roupec sa zameriava na servis a opravy motorových vozidiel, mechanické a karosárske práce, výmenu skiel, prípravu vozidiel na STK a mnoho ďalšieho.

Zdeněk Křížek sa zameriava na opravy motorových vozidiel a vykonáva geometriu kolies. Postará sa aj o skoro, oleje, klimatizáciu a mnoho ďalšieho.

Autoslužby.sk s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, výmenu kvapalín, diagnostiku, opravu motorov a mnoho ďalšieho.

Autotrio Vícha s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Spoločnosť vykonáva mechanické, karosárske a lakovnícke práce, opravy a výmeny skiel, servis klimatizácií, pneuservis, diagnostiku a mnoho ďalšieho.