Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

Zdeněk Křížek sa zameriava na opravy motorových vozidiel a vykonáva geometriu kolies. Postará sa aj o skoro, oleje, klimatizáciu a mnoho ďalšieho.

Autoslužby.sk s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, výmenu kvapalín, diagnostiku, opravu motorov a mnoho ďalšieho.

Autotrio Vícha s.r.o. sa zameriava na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Spoločnosť vykonáva mechanické, karosárske a lakovnícke práce, opravy a výmeny skiel, servis klimatizácií, pneuservis, diagnostiku a mnoho ďalšieho.

Auto HMK s.r.o. sa zameriava na geometriu kolies, renováciu svetlometov, servis a doplňovanie klimatizácie, pneuservis, opravy áut a diagnostiku.

Aleš Žigmund poskytuje služby pre osobné vozidlá a dodávky všetkých značiek, zameriava sa na servis, opravy a výmenu pneu.

Spoločnosť Car Mechanic Guys s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, pneuservis, renováciu laku, keramickú ochranu, renováciu svetiel, čistenie interiéru a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Spoločnosť HUSTÁK servisný, s.r.o. prevádzkuje autoservis pre osobné vozidlá všetkých značiek, dodávky, autobusy aj nákladné vozidlá. Zameriava sa na výmenu olejov, brzdových doštičiek, geometriu kolies, pneuservis a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť OBŮRKA s.r.o., prevádzkuje autoservis, predáva náhradné diely, zameriava sa na montáž ťažných zariadení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho ďalšieho.

Luboš Prokop prevádzkuje autoservis a pneuservis. Zameriava sa na mechanické a elektrikárske práce, postará sa o výmenu olejov, servisné prehliadky, prezutie pneumatík a mnoho ďalšieho.

Firma MY-AUTO sa zameriava najmä na servis vozidiel značiek BMW, medzi činnosti spoločnosti sa radí aj pneuservis a repas automatických prevodoviek, diferenciálov a rozvodoviek.

Spoločnosť TrebCars vykonáva kompletný servis vozidiel všetkých značiek a je schopná pripraviť vozidlo na STK. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí výmena a montáž pneu, výmena autoskiel, klampiarske práce, diagnostika a plnenie klimatizácií.

Opravy osobných a úžitkových vozidiel.

Autoškola. služby: -výcvik vedenie motorových vozidiel skupiny: AM, A1, A, B, B + E, C, C + E, D, D + E, T -možnosť výberu výcvikového osobného vozidla -provádění praktického výcviku v sobotu aj v nedeľu podľa požiadaviek uchádzača. Ďalej služby: -VZDELÁVANIE SÚVISIACE vodičov tzv. profesionálov podľa platnej právnej úpravy -povinné ...

Pavel Vrbický s.r.o. sa zameriava na opravy a servis automobilov, pneuservis, montáže ťažných zariadení, meranie emisií a poskytovanie ubytovania nielen pre zákazníkov servisu.

Predaj: - vozidlá značky Volkswagen - náhradné diely Volkswagen - náhradné diely na ostatné vozidlá. Servis: - servisný - karosárske - lakovnícke. K vybaveniu autolakovne patrí striekacia kabína SAIMA, na miešanie farieb použitie zn. GLASURIT. Spolupráca s lízingovými spoločnosťami. Asistenčná služba.

Maloobchod - náhradné diely klampiarske práce autoservis - opravy prevodoviek - prípravy na STK a emisie - montáže ťažných zariadení - výmeny motorových a prevodových olejov Prezutie a vyváženie - pneumatikyopravy - prierazy pneumatík prevádzka - odťahová služba STK - ...

Autoservis Müller ponúka opravu a servis osobných aj dodávkových vozidiel a predaj náhradných dielov. Sme autorizovaný servis AutoKelly. Služby: - autoservis - nastavenie geometrie - diagnostika vozidla - servis klimatizácie - chiptuning - úprava motorov - autoklampiarske práce - autoelektrikárske práce - pneuservis - ...

služby: -výkup automobilov -dovoz automobilov -predaj nových vozidiel -servis vozov -ručné umývanie -půjčení náhradného vozidla -odtahová služba.

Autosalón, predaj, leasing, servis, opravy: - automobily NISSAN. Servis, opravy: - ostatné značky automobilov - výmena oleja CASTROL - nastavenie, kontrola geometrie, brzdy. Umývanie automobilov (umývačka).

Prima-Auto s.r.o. je pneuservis poskytujúci služby: - bežný autoservis - čistenie interiéru - renovácia svetiel - STK služby - výmena skiel do 24hodín

Autobazár, služby. -odtahovka -vrakoviště v Lažínkách -specializace výhradne na značku Peugeot a Citroen -dovoz ojazdených vozidiel, autá prevažne značiek Peugeot a Citroen -použité autodiely -nové autodiely.

Autoopravovňa, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, nastavenie: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generálny opravy (GO **) motorov, prevodových skríň, kabín, náprav, skriniek riadenia, diferenciálov, celých vozidiel AVIA -Výmena olejov. predaj: -nákladní automobily AVIA 31 **, 31T *, 60 **, 75 **, 80 -náhradná diely AVIA, ...

Jediný autorizovaný díler vozidiel VOLKSWAGEN (VW) na Vysočine, kraj Vysočina. Predaj, servis(oprava): -všetky vozidlá (autá) VOLKSWAGEN -nové aj ojazdené vozidlá -značkový servis AUDI -leasingové služby -poradenská činnosť -ocenenie, oceňovanie vozidiel. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -náhradné diely na VW a AUDI. Servis, ...

opravy - nastavovanie vstrekovacie čerpadlá - vstrekovače dieselových motorov

Dovoz, predaj, servis: -nehavarované automobily z Talianska -havarované vozidlá z Talianska -individuálna požiadavka zákazníka -široký výber servisných služieb.