Umývanie áut je možné realizovať ručne alebo v špeciálnych umyvárňach. Využiť môžete umývanie textilnými kefami, umývanie podvozku, aplikáciu konzervačného vosku, sušenie alebo aplikáciu aktívnej peny, ktorá odstráni nečistoty. Starajte sa o svoje auto.

Služby: - umývačka áut - mobilné umývanie áut - čistenie interiérov

Medzinárodná špedícia a preprava. Distribúcia. Colný servis. Prevádzka umývacej linky. Skladovanie a distribúcia

Pneuservis, predaj nových aj použitých pneumatík, výmena olejov a brzdových doštičiek, ručné umývanie interiérov

Naše autocentrum zabezpečí kompletný servis pre automobily všetkých typov a značiek. Zabezpečíme aj záručný a pozáručný servis vozidiel, karosárske alebo lakovacie práce či práce pneuservisu. Všetky opravy robíme bez objednania v čo najkratšom čase, kvalitne a za rozumnú cenu. Autoservis, autoopravovňa, autokarosáreň, oprava a servis osobných ...

Čistenie interiérov, umývanie, leštenie, voskovanie, ošetrovanie a príprava vozidiel na STK. Čistenie bytových čalúnení a kobercov. Brúsenie pílových reťazí. Zváranie CO2.

Služby: - kamiónová doprava medzinárodná, vnútroštátna - preprava nebezpečných materiálov (ADR) - preprava chladeného a mrazeného tovaru - umývacia linka Čerpacie stanice: Havlíčkov Brod, Lidická 1983 Pobočky: Havlíčkov Brod tel.: 569 427 571 Brno tel.: 775 432 281

V našom portfóliu nájdete hneď od začiatku predaj a kompletný servis pre vozidlá Škoda a úžitkové vozidlá Volkswagen. Ďalej ponúkneme kompletný servis značiek Volkswagen, Audi a Seat. Služby: - predaj osobných vozidiel Škoda - predaj a výkup ojazdených a predvádzacích vozidiel so zárukou Auto Plus, leasing, - financovanie a poistenie ...

Služby: -čistenie, ručné umývanie exteriérov a interiérov vozidiel -tepovanie vozidiel.

Nákladná autodoprava - vnútroštátna a medzinárodná preprava. Servis, oprava dopravných prostriedkov, nákladných vozidiel. Čerpacia stanica - predaj pohonných hmôt - autoumývačka.

Služby: - autoservis - pneuservis - ručné umývanie, čistenie interiérov automobilov. Autodoprava: - expresná preprava zásielok.

Predaj, montáž, výmena: - všetky typy autoskiel a strešných okien. Služby: - tónovanie autoskiel – pokovaním, fóliami. - čistenie a plnenie autoklimatizácií - čistenie a dezinfekcia interiérov vozidiel.

Predaj, montáž, výmena: - všetky typy autoskiel a strešných okien. Služby: - tónovanie autoskiel – pokovaním, fóliami. - čistenie a plnenie autoklimatizácií - čistenie a dezinfekcia interiérov vozidiel.

Predaj, montáž, výmena: - všetky typy autoskiel a strešných okien. Služby: - tónovanie autoskiel – pokovaním, fóliami. - čistenie a plnenie autoklimatizácií - čistenie a dezinfekcia interiérov vozidiel.

Služby: - upratovacie - umývanie okien - žehlenie bielizne - čistenie kobercov, čalúneného nábytku - čistenie interiérov vozidiel.

Spoločnosť Autocentrum BARTH a.s. je autorizovaným predajcom osobných, úžitkových automobilov aj motocyklov preverených značiek Škoda, Volkswagen, Seat, KIA, Peugeot, Honda, Yamaha a Triumph. Poskytujeme komplexné predajné a servisné služby na vysokej úrovni. Nájdete nás v Pardubiciach. Autosalón, showroom, autorizovaný predaj, oprava, ...

Sme Vaším spoľahlivým partnerom pre podnikanie v oblasti umývania motorových vozidiel. Ponúkame všetko, čo na podnikanie v umývaní a čistení vozidiel potrebujete.

Naša spoločnosť AUTOSERVIS spol. s r.o. je jedným z najstarších autorizovaných servisov nových a ojazdených vozidiel značiek Škoda, Fiat a Fiat Professional. Náš autoservis poskytuje profesionálne služby pre Vaše vozidlo, prevádzkujeme aj vlastnú certifikovanú autolakovňu a klampiareň. Nájdete nás v meste Vysoké Mýto, na ulici ...

ADC Europe Area Elitex Vývoj, výroba, distribúcia, servis - v ČR aj zahraničí: - umývacie zariadenie pre nákladné vozidlá aj úžitkové vozidlá. Predaj, prenájom: - valcové umývačky - prejazdové umývačky - mobilné umývačky pre rýchlu inštaláciu. Linky umývajú kolesá aj podvozky a spodné rámy nákladných a úžitkových vozidiel a zaisťujú ...

Autobazár a všetok servis. Autopožičovňa. Autodoprava. Autobazár: -predaj vozidiel -výkup za hotové priamo do nášho autobazáru v Kyjove a do 15 minút máte peniaze za svoje staré vozidlo -služby protiúčet, financovanie, splátky, úver alebo lízing, komisný predaj, dovoz automobilov zaisťuje dovoz -predaj auta na našich ...

Upratovací servis. Čistenie kobercov a sedacích súprav, umývanie okien a nákladov, upratovanie spoločných priestorov bytových domov, kompletné upratovanie domácností a kancelárií, čistenie interiérov vozidiel.

Služby: -ručné umývanie vozidla -umývanie motora -vyčistenie interiérov vozidla vrátane impregnácia kože -aplikácia špeciálnych voskov -redukcia poškodenia laku.

Práca, služby: - kompletné čistenie interiérov - konzervácia karosérií, motorov - čistenie kobercov - čistenie interiérov kamiónov a autobusov.