Umývanie áut je možné realizovať ručne alebo v špeciálnych umyvárňach. Využiť môžete umývanie textilnými kefami, umývanie podvozku, aplikáciu konzervačného vosku, sušenie alebo aplikáciu aktívnej peny, ktorá odstráni nečistoty. Starajte sa o svoje auto.

Ručné umývanie vozidiel a čistenie vozov.Ručné umývanie a sušenie karosérie, dlhotrvajúca ochrana a lesk laku, celková renovácia laku, kompletná starostlivosť o interiér vozidla vrátane luxovania, ošetrenie kožených sedadiel a interiérových plastov, tepovanie stropu, umývanie motora, renovácia svetlometov, aplikácia nano ochrany laku karosérie a ...

Čistenie - interiéry automobilov - ručné umývanie vozidiel Pneuservis - servis a predaj pneu všetkých značiek - vyvažovanie a prezúvanie kolies

Predaj: - pneumatiky pre osobné, nákladné vozidlá, pre poľnohospodárske stroje, pre EM a nakladače. Skladom máme cca 1200 položiek osobných, nákladných, poľnohospodárskych, priemyselných pneumatík, ďalej EM pláštov, malých a moto pneumatík značiek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTY , ...

Autoservis: - kompletné opravy všetkých typov vozidiel - diagnostika - predaj náhradných dielov - príprava na STK a emisie Pneuservis: - montáž, demontáž pneu - široká ponuka alu kolies a pneu - kontrola tlaku - vyváženie kolies - ekologická likvidácia starých pneu. Predaj vozidiel. Ručné umývanie vozidiel.

Zaoberáme sa profesionálnym čistením a renováciami kožených auto interiérov. Dovážame a pracujeme s vysoko kvalitnými prostriedkami z Holandska. Profesionálne školenia v Holandsku a Belgicku 22 rokov praxe. Zmluvný partner : PORSCHE PRAHA

Čistenie - interiéry automobilov Nákladná autodoprava Čistenie - sedacie súpravy - koberce Montáž - vnútorné dvere - obložkové zárubne Podlahárske prácepokládka a renovácia - podlahy.

Služby: - autoservis - pneuservis - ručné umývanie - motoservis

Čistenie interiérov vozidiel Natieračské práce Maliarske práce Správa nehnuteľností Upratovacie práce (umývanie okien a presklených plôch, upratovanie kancelárií, firiem a priemyselných objektov, ...) Čistenie - koberce Výškové práce pomocou horolezeckej techniky.

Služby - ručné umývanie áut - čistenie interiérov - tónovanie skiel.

pneuservis, autoservis, ručné umývanie a čistenie interiérov, tuning EcuTek, športové úpravy, ladenie motorov, výmena oleja, tlmičov, bŕzd, STK, atď.

Služby: - odťahová služba - odťah automobilov - umývanie interiérov vozidiel - požičovňa prívesov

Výstavba siete bezkontaktných umývacích centier - umývačky áut, bezdotykové technológie pre umývacie centrá.

Služby: -ručné umývanie áut a interiérov všetkých značiek -antikorózne nástreky dutín a spodkov vozidiel -leštenie karosérií -pneuservis.

Ručné umývanie vozidiel suchou cestou.

Služby: - ručné umývanie automobilov - mobilné čistenie vozidiel - čistenie interiérov vozidiel.

Služby: -autoumývačka -umývanie vozidiel Internetový predaj, e-shop: -produkty na umývanie vozidiel

Služby: -autoservis, autoopravovňa -pneuservis -karosárske a lakovnícke práce -stk a EM -čistenie vozidiel.

Dodávka, montáž: - bezkontaktné umývacie stanice, autoumývačky

Ubytovanie - chata, chalupa. Stavebné práce - rekonštrukcia domov a bytových jadier - demolácia - sadrokartonárske práce - obkladačské práce. Čistenie a definfekcia interiérov a klimatizácia áut - pranie, čistenie a tepovanie kobercov a čalúneného nábytku.

Plnenie a údržba klimatizácie. Pneuservis. Predaj nových aj použitých náhradných autodielov. Drobné opravy vozidiel. Ručné umývanie interiérov a exteriérov áut. Ekologická likvidácia vozidiel, tepovanie.

Služby: - autoservis - pneuservis - ručné umývanie a čistenie vozidiel