Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj nárazníkov pre nákladné a osobné vagóny, lokomotívy, vozidlá MHD.

STK a meranie emisií pre nákladné automobily, traktory a autobusy. Zabezpečujeme prípravu vozidiel na technickej kontroly a prehliadky.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.

Zaoberáme sa recykláciou odpadov zo stavebných prác a rekonštrukcií a zabezpečujeme aj jeho odvoz alebo prevoz zeminy. Okrem toho prevádzkujeme aj zemné práce a servis nákladných vozidiel.

Požičovňa motocyklov a motoškola v Prostějove. Požičovňa s motocyklami, najväčší výber motocyklov v regióne! Vyberiete si u nás ako cestovná veľká endura, ľahké ostré enduro, tak aj naozaj nasrané závodné SUPERMOTO. Motoškola: - kurzy pre začínajúcich i pokročilých jazdcov - kurzy pre veľká cestovná endura, vrátane jazdy v teréne - ...

Pneuservis pre osobné, úžitkové autá, nákladné aj autobusy. Oprava cestných motorových vozidiel. Nákladná doprava sypkých materiálov. Požičovňa - naftových ohrievačov typu THERMOBILE TA 22 - vibračné valec STAVOSTROJ VVW 3403

Bezkontaktné umývanie áut - rýchle a bezpečné umývanie automobilu. Ručné umývanie a čistenie interiéru. 4nano - keramická ochrana laku.

E-shop - vybavenie karavanov a obytných vozidiel - televízory - satelitné systémy - autorádia - držiaky - autoalarmy. služby - servis karavanov a obytných vozov.

Autoservis, predaj: - autoelektrikárske práce - náhradné diely.

Stavebná činnosť - výstavba domov. Drevovýroba - hranoly, rezivo. Čerpacie stanice.

predaj: - motocykle - výfuky - náhradné diely: - na automobily - na motocykle. Oprava motocyklov.