Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Som upratovacia firma špecializujúca sa na profesionálne čistenie čalúneného nábytku, sedacích súprav, kobercov a čalúnených častí interiérov vozidiel. Ďalej sa zameriavam na upratovanie rodinných domov a bytov, bytových domov a firemných priestorov. Upratovanie vykonávame ako jednorazovo tak aj pravidelne.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1992. Za túto dobu sme vyškolili tisíce úspešných absolventov najrôznejších kurzov. Našim žiakom ponúkam možnosť získať vodičské oprávnenie skupiny B. Uchádzač o vodičské oprávnenie sk. B musí byť zdravotne spôsobilý a dosahovať vekové hranice min. 18 rokov. Ďalej tiež ...

Poistenie podnikateľov a organizácií: -poistenie majetku -poistenie zodpovednosti -poľnohospodárske poistenie -poistenie prepravy. Poistenie občanov: -poistenie stavieb -poistenie domácnosti -poistenie zodpovednosti -havarijné poistenie -úrazové poistenie -cestovné poistenie -životné poistenie.

Autodielňa LPG Žešov sa zameriava na prestavby motorových vozidiel na pohonné hmoty LPG a CNG. Ako autodielňa sa ale dokáže postarať aj o osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Ide napríklad o výmenu olejov, karosárske práce, prípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS sa stará o vozidlá všetkých typov a značiek. Široká škála služieb zahŕňa napríklad opravy bŕzd, podvozkov, výfukov, výmenu skiel, prípravu na STK a výmenu pneu.

SBP Morava, s.r.o. poskytuje pohostinstvo: - bowling centrum - squash a bedminton - služby reštaurácie

Spoločnosť poskytuje činnosti v oblasti poisťovníctva, ako je poistenie vozidiel, zaistenie v prípade úrazu, poistenie majetku občanov i firiem. Na základe zistených potrieb Vám môžu porovnať ponuky veľkých bánk a poisťovní. Z finančnej oblasti vykonáva hypotekárne úvery a pôžičky na bývanie.

Spoločnosť FORTE a.s. poskytuje svojim klientom široké spektrum služieb. Do nášho portfólia činností patrí kalibrácie a opravy meradiel a meracích systémov v odbore jednosmerných, striedavých i vysokofrekvenčných elektrických veličín, údržba komponentov, opravy vojenskej techniky a tiež výroba a opravy nadstavieb na úžitkové vozidlá. Sídlo firmy ...

Firma Autoelektro Buriánek s.r.o. z Držovice realizuje komplexné elektro opravy pre osobné i nákladné automobily rôznych značiek. Poskytuje servisné služby na vysokej úrovni, predáva náhradné diely (štartéry, batérie, alarmy, žiarovky, rádia atď.). Tiež vykonáva merania emisií pre benzínové a naftové motory vrátane STK kontrol. Okrem iného ...

Požičovňa dopravných prostriedkov pre cestovanie v SR a zahraničí: - osobné autá, 9-miestne autobusy Peugeot, Citroen, VW, Ducato - strešné boxy, vozíky, člny, lode a lodné motory - pre zapožičanie je nutné doložiť min. 2 doklady totožnosti - havarijné poistenie

Nákladná autodoprava špedícia Auto a pneu servis

Renovácia a výroba: - karosérie na historické vozidlá, predovšetkým na automobily značky Jaguár. Ďalšie činnosti: - zámočnícke práce - zváranie - strihanie - ohýbanie - lisovanie - CNC obrábanie - rezanie laserom.

Výroba prívesov pre prepravu plavidiel.

Komplexné upratovacie služby: - pravidelné i jednorázové upratovanie domácností - upratovanie po maliaroch a remeselníkoch - upratovanie kancelárií, úradov, kaviarní, penziónov a ordinácií - umývanie okien a výkladov - strojové čistenie kobercov a čalúnenia - čistenie nápojových automatov - čistenie automobilov.

Opravy a renovácie vozňov Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletné karosárske a klampiarske práce vrátane cínovanie - renovácia podvozkovej časti vozidiel - renovácia interiéru - opravy motorov a prevodoviek - opravy a výroba sťahovacích striech. predaj: - náhradné diely pre vozidlá Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.

Zastúpenie MULTICAR pre Moravu Predaj, opravy, servis: - MULTICAR všetkých modifikácií - opravy základné, stredné, generálny (GO) vrátane STK - opravy motorov, prevodoviek, diferenciálov - renovácie blokov a hláv motorov, kľučiek. hriadeľov a všetkých hydraulických dielov predaj: - nová úžitkové vozidlá MULTICAR M27, M30 Fumo, ...

Predaj, prenájom a dovoz ojazdených anglických karavanov.

Predaj, servis: - pneumatiky - Al i plech - protektory.

predaj: - pneumatiky - oceľové a alu disky - náhradné diely. servis: - pneumatiky nákladné a osobné - autoklimatizácie - opravy alu diskov - mechanické a servisné práce - geometria kolies. E-shop: - pneu - náhradné diely.

Pneuservis. Predaj, oprava: - pneumatiky. Rýchloservis, autoservis.

služby - autoservis - pneuservis - autodiagnostika elektronických riadiacich jednotiek - geometria, meranie a nastavenie podvozku automobilov - montáž ťažných zariadení.

autoservis: - opravy všetkých tuzemských i zahraničných automobilov - geometria nápravy - meranie tlmičov - výroba brzdových rúrok - nastavenie svetiel - výmena motorových olejov - prípravy vozidiel na STK. predaj: - náhradné diely - tuningové diely.

Autorizovaný predajca vozidiel značky ŠKODA a autorizovaný servis VW a SEAT: - nové vozne - ojazdené autá - predvádzacie vozidlá -autopůjčovna - komplexný servis -opravy havarovaných vozidiel -lakýrnické a karosárske práce - náhradné diely a príslušenstvo - zapožičanie príslušenstvo - umytie auta - príprava na STK a meranie emisií.