Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

CZECH STYLE, spol. s r.o. v časti Praha-Východ - Veleň prevádza všetky služby autoservisu. Poskytujeme mobilné pneuservis a ponúkame predaj pneumatík i skladové protektory na všetky druhy vozidiel - osobné, nákladné, úžitkové vozidlá. Možnosť úschovy pneumatík. Zároveň tiež ponúkame službu výkupu pneumatík a diskov do nášho bazáru. Autoservis, ...

Spoločnosť DAF Trucks Praha, s.r.o. sa zameriava na predaj a servis nákladných vozov DAF. V našej ponuke máme ako nové nákladné vozne tak aj použité vozidlá. Samozrejmosťou sú tiež servisné služby a predaj náhradných dielov. Poskytujeme aj krátkodobý a dlhodobý prenájom nákladných vozidiel. Predaj, oprava, servis, prenájom: - nákladné vozne, ...

Výkup a predaj - použité náhradné diely automobilov FORD autovrakovisko

služby: - autoservis - autoklempířské práce - lakovacie práce

Predaj, opravy, servis luxusné vozy nové aj ojazdené z USA Minimálne 50-100 vozidiel skladom. Najpredávanejšie auto na svete - Ford F Značky automobilov: Chevrolet - chevrolet Suburban Premier 4x4, Chevrolet Camaro Cadilac - Cadillac Escalade Ford - Ford Mustang GT Premium, Ford F-150 Dodge - dodge RAM 1500, Dodge Challenger SRT Jeep - ...

Sme špecialisti na vozidlá značky Porsche. Ponúkame služby nezávislého servisu Porsche. Prevádzkujeme aj bazár automobilov a náhradných dielov Porsche z druhej ruky. Využiť môžete tiež našu požičovňu.

Prevádzkujeme ručné umývanie áut nanotechnológií. Samozrejmosťou je pneuservis, rýchloservis a autoservis na vašom vozidle. Predaj pneumatík od renomovaných výrobcov.

Prevádzka internetového obchodu so zameraním na autokľúče, čipy, nástroje na otvorenie automobilov rôznych značiek, dekodéry a OBD diagnostiku.

Predaj, e-shop - autobatérie - pneumatiky - disky - autodiely.

AUTO DANTE - požičovňa obytných áut, karavanov, osobných automobilov - autopožičovňa - autobazár, predaj a výkup, opravy, servis.

autoservis - opravy vozidiel - pneuservis - geometria náprav - diagnostika elektroniky.

Distribúcia, predaj, servis - Autočerpadlo betónu - autodomiešavača betónu - závitovkové čerpadlá betónu - omietačky. Výhradné zastúpenie spoločností Putzmeister, Intermix, Terra.

služby: - autovrakovisko - predaj náhradné diely pre automobily Škoda - autoservis - autopožičovňa

Autoservis. Pneuservis. Autoklempířské práce.

MAN úžitkové vozidlá Česká republika spol. s r.o. je výhradný importér produktov spoločnosti MAN Nutzfahrzeuge AG pre Slovenskú republiku. Zaisťuje predaj nákladných automobilov, autobusov, komunálnych a použitých vozidiel. Zároveň poskytuje servis a predaj náhradných dielov ..

Prepraví spoločnosť Jirsa TRANS s.r.o. sa zameriava na vnútroštátnu a medzinárodnú dopravu v rámci Európskej únie. Máme rozsiahly vozový park od dodávok až po veľkoobjemové kamiónové súpravy low-deck. Prevádzkujeme tiež servis nákladných automobilov so špecializáciou na značku IVECO. Sídlime v meste Říčany, neďaleko Prahy. Naše služby: - ...

Dodávka, predaj, e-shop - náhradné diely pre nákladné automobily, návesy a prívesy. Ďalší pobočka - adresa: Nám. T.G. Masaryka 20, Dašice - tel. 466 950 850.

Autoservis, autoopravovňa - diagnostiku riadiacej jednotky - plnenie klimatizácie - autolakovňa - pneuservis - nastavenie geometrie. predaj - náhradné diely, autodiely.

predaj: - použité aj nové náhradné diely, autodiely na vozidlá značky Ford - výkup vozidiel zn. Ford.

autovrakovisko: - vozidlá značky Hyundai. Autoservis.