Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

autoservis: - mechanické práce - diagnostika vozidiel - výmena autoskiel Pneuservis. Odťahová služba.

služby: - autoservis - pneuservis - autopožičovňa (osobné, úžitkové autá, dodávky)

Spoločnosť SERVIS-CENTRUM CZ s.r.o. sa zaoberá servisom komunálnej techniky a komunálnych vozidiel. Zameriavame sa na opravy návesov, prívesov a komunálnych nadstavieb pre zber domového odpadu. Vykonávame všetok servis aj generálne opravy komunálnych nadstavieb pre zber a zvoz odpadu a novo aj zametacie a čistiacej techniky. Ponúkame prenájom ...

Spoločnosť DAF Trucks CZ, s.r.o. sa zaoberá vývojom, výrobou, marketingom a predajom stredných a ťažkých úžitkových vozidiel, ďalej dovozom, distribúciou a servisom nákladných automobilov značky DAF. Vyrábame tiež náhradné diely, súčasti zostáv pre nápravy, kompletné motory pre autobusy a špeciálne vozidlá. Ďalej ponúkame asistenčnú službu DAF ...

Autorizovaný predajca vozidiel Škoda ponúka servisné služby, autopožičovňu a odťahovú službu. Predaj ojazdených vozidiel, náhradných dielov, autodoplnkov. Predvádzacie jazdy, financovanie a lízing, príprava pre STK. Umývacia linka a čerpacie stanice Shell, jedáleň.

Výkup, predaj, vrakovisko Ford: - nové, použité náhradné diely pre osobné a úžitkové vozidlá značky Ford.

Autobazár. Pneuservis, drobné opravy vozidiel: - tel.: 608366238

Autobazár, sprostredkovanie predaja, výkup: - luxusné osobné vozidlá.

Predaj: - nové, použité autodiely na vozidlá Seat, Škoda, Volkswagen, Audi.

Autovrakovisko: - náhradné diely na vozidlá značiek Volkswagen VW, Audi, Škoda a Seat - ekologická likvidácia autovrakov - výkup automobilov Služby: - autoservis - pneuservis.

E-shop: - tuningové diely a vybavenie pre pretekárov - autopríslušenstvo - autokozmetika - oleje, mazivá - športová výživa

Veľkoobchod - autodiely, autodoplnky - náradie.

E-shop, internetový obchod - vybavenie pre dom, byt, záhradu - doplnky do domácnosti - osvetlenie - náradie - grily - campingové vybavenie - autodoplnky, autokozmetika - autorádiá.

Autorizované servisné stredisko Delphi Diesel: - opravy naftových motorov - testovanie, opravy vstrekovačov, čerpadiel.

ALCAR Bohemia s.r.o. je najväčší dodávateľ zliatinových a oceľových diskov na slovenský trh. Výhradný distribútor firmy HAYES Lemmerz Autokola a.s. Oficiálny importér: - AEZ - CROMODORA - MANGELS - MILLENIUM. Ponuka: - zliatinové kolesá - tuning - oceľové kolesá - off road - poistné systémy kolies.

Služby: - umývačka áut - mobilné umývanie áut - čistenie interiérov

Volvo Group Slovakia poskytuje komplexné dopravné riešenie. Naša činnosť: - predaj nových aj použitých nákladných vozidiel - autorizovaný servis nákladných vozidiel a návesovej techniky Volvo - predaj originálnych náhradných dielov Volvo - preventívna údržba vozidiel Volvo - meranie emisií, diagnostika, overovanie tachografov - ...

Feritrans s.r.o. je firma s pôsobnosťou 10 rokov na slovenskom trhu a jej aktivity sa stále rozširujú. Momentálne aktivity spoločnosti sú pneuservis, autoservis, kamiónová doprava a odvoz odpadov. Cieľom firmy je čo najviac sa podieľať na ochrane životného prostredia-ľudí a meniť ich sny na krásnu a čistú skutočnosť.

Distribúcia: - príslušenstvo pre vozidlá s pohonom 4x4

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladných vozidiel všetkých značiek, návesov a chladiarenských jednotiek - predaj originálnych aj neoriginálnych náhradných dielov, olejov a ďalšieho príslušenstva. Pneuservis - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá.

Autorizovaný díler Kia a servis vozidiel Kia.

Požičovňa, prenájom áut, vozidiel, moto - krátkodobý a dlhodobý prenájom motocyklov, automobilov, dodávok, ťahačov a kamiónových súprav.