Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Cestovná agentúra so špecializáciou na Slovensko.

Predaj pobytových a poznávacích zájazdov vybraných cestovných kancelárií. Dovolenka pri mori, zájazdy pre seniorov, zájazdy last minute.

Cestovná kancelária - poznávacie zájazdy zameriavajúce sa na výstavy, galérie, múzeá.

Cestovná kancelária - predaj zájazdov v zahraničí.

Služby: - ponuka multimediálneho audio guide sprievodcu

Cestovná kancelária - pobytové, poznávacie a exotické zájazdy.

Licencovaná cestovná kancelária s viac ako 20 ročnou tradíciou. Našou špecializáciou je zabezpečenie online leteniek a služobných ciest. Ponúkame zabezpečenie cestovných služieb. Spoločnosť je členom medzinárodnej asociácie IATA. Letenky si u nás môžete zakúpiť - akčné, zľavnené, skupinové, v bussines triede, chartery od rôznych leteckých ...

Prevádzkujeme incomingovú cestovnú kanceláriu.

Logistika. Sprostredkovanie ubytovania, cestovná agentúra.

Služby: - organizovanie a organizovanie zahraničných zájazdov do oblasti juhovýchodnej Ázie - audity v oblasti riadenia a procesov, ľudských zdrojov a rizík - spracovanie a poradenstvo v oblasti európskych projektov

Činnosť: - sprostredkovanie ubytovania v Španielsku v oblasti La Manga - Murcia

Služby: -sprostredkovanie pobytu v Čechách.

Spoločnosť Art of Travel pôsobí ako GSA pre Heli Air Monaco, Hunnu Air z Mongolie, Philippine Airlines a SATA airlines. Špecializujeme sa na Áziu a ďalšie exotické destinácie. Pre ďalšie informácie nás kontaktujte.