Cestovné kancelárie ponúkajú dovolenky do obľúbených destinácií ako Bulharsko, Španielsko, Taliansko, Chorvátsko, Tunisko či Egypt s all inclusive vrátane vybavenie cestovného poistenia. Využite ponúk last minute a vyberte si dovolenku za skvelé ceny!

Rybárske pobyty v Nórsku Prenájom - apartmány pre 4 - 6 osôb v Nórsku

IT, servis, databáza, predaj leteniek, letecké zájazdy, autobusové zájazdy.

Turistická centrála poskytujúca informácie o Rakúsku

Prevádzkujeme cestovnú agentúru špecializovanú na Rusko. Ponúkame otvorené víza, organizáciu exkurzií a rezerváciu hotelov, leteniek a cestovných lístkov.

ACCESS Travel ponúka svojim klientom kompletné turistické služby: -ubytovanie v hoteloch, hosteloch a penziónoch všetkých kategórií v Prahe i celej Českej republike -výlety -prehliadky miest -exkurzie -sprievodcovské služby -zariaďovanie konferencií -doprava -kultúrne a športové programy.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

-Cestovná kancelária -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb v rozsahu živnosti voľné

Cestovná kancelária: -Chorvátsko -Taliansko -Čierna Hora -lyžovanie (Taliansko, Francúzsko, Rakúsko, jednodňové lyžovanie) -poznávacie, pobytové, ozdravné a skupinové zájazdy.

Cestovná kancelária so špecializáciou na Slovenskú republiku. SLOVENSKO: - Kúpele Bešeňová - Vysoké Tatry - Roháče - Orava - Nízke Tatry - Fatra - Slovenské Rudohorie - Západné a Južné Slovensko.

EIVO Restaurant & Bar: - sa nachádza v historickom centre Prahy. Kapacita 145 miest je ideálna pre rauty, školenia, konferencie a iné skupinové akcie za príjemné ceny. Staročeské pivné večery! Cestovná kancelária EIVO: - poskytuje svoje služby v týchto oblastiach: - ubytovanie - doprava - výlety a okružné jazdy vrátane sprievodcu ...

Cestovná kancelária Rekreačné domy, chaty, chalupy a apartmány v celej Európe!

Naša spoločnosť ponúka sprostredkovanie zaujímavých zážitkov podľa Vašich prianí a požiadaviek. Naše služby: - kompletný svadobný servis - svadby v oblakoch - svadby na vode - prechádzky loďou po Vltave - prenájom limuzín a historických vozidiel - prenájom lietadiel a lodí - prenájom domov a bytov na Floride.

Ubytovanie pre filmové a televízne štáby - incoming servis - ubytovanie krátkodobé a dlhodobé - ubytovanie na MFF Karlovy Vary Organizovanie - spoločenské akcie

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie ...