Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Incomingovú agentúra: - špecializácia na skupinové zájazdy.

ubytovanie: - penzión Penzión Vyžlovka: Na Poštolce 222, Vyžlovka tel .: 777 142 416, 777 142 417

cestovná agentúra - organizujeme na mieru pripravovanej firemné zájazdy do celého sveta.

služby: - organizovanie kongresovej turistiky a zisťovanie súvisiacich služieb - skladovacie a logistické služby - skladovanie a distribúcia ropných produktov - prenájom skladových, výrobných a kancelárskych priestorov - archivácia a správa spisového materiálu ..... a ďalšie.

Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia - wellness

Reštaurácia Čierny kohút ponúka príjemné posedenie v novo zrekonštruovanom interiéri. Vidiecky štýl našej reštaurácie dotvára kamenné múry, masívne drevené stoly, príjemné osvetlenie a romantické posedenie pri krbe. V ponuke máme špeciality pravej domácej a zahraničnej kuchyne aj poludňajšie dvojchodové menu. V letnom období môžete využívať aj ...

Produkčné agentúra, usporadúvame - športové podujatia - módne prehliadky - teambuilding - konferencie a školenia - výstavy a veľtrhy - večierky a spoločenské akcie.

Multikina CineStar sa nachádza v rámci celej Českej republiky. Ponúkame prenájom konferenčných priestorov pre firemné akcie, darčekové poukážky pre zamestnancov a obchodných partnerov, možnosť kinoreklamy. Služby pre firmy: - prenájom sály, konferenčných priestorov v 12 multikinách po celej Českej republike pre firemné prezentácie a školenia, ...

Služby: - incentívna agentúra a cestovná kancelária