Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Spoločnosť ABF, a.s. patrí už od začiatku 90. rokov medzi najvýznamnejších organizátorov veľtrhov v Českej republike. Vo svojej hlavnej oblasti podnikania, ktorou je organizovanie takmer štyroch desiatok veľtrhov ročne, zaujíma ABF, a.s. 1. miesto v Prahe a 2. miesto v Českej republike. Súčasne je majiteľom a prevádzkovateľom areálu PVA EXPO ...

služby: - predaj servis a expedície vozov burek 6x6 v SR - organizácia firemných akcií, teambuilding a akcie v teréne, buď v stredovekom štýle alebo v duchu adrenalínu s legendárnymi vozy HUMMER.

Obchodné zastúpenie švajčiarskeho národného dopravcu: - predaj leteniek - poradenstvo cestovným kanceláriám, firmám, cestujúcim.

Zaistenie autobusovej dopravy a ubytovanie v ČR -akcie pre klientov

cestovná kancelária - rybárske výpravy a zájazdy

Cestovná agentúra zaisťujúce: - poznávacie zájazdy, exotika, plavby, eurovíkendy.

Odborné vzdelávanie v oblasti stavebníctva, strojárstva, energetike, legislatíve a ekonomike. Organizačné, vzdelávacie, poradenský a sprostredkovateľský servis, technické vzdelávanie. Semináre, kurzy, vzdelávanie, školenia a konferencie z odborov: - právne zákony - stavebníctvo - školenie o verejnom obstarávaní - verejné ...

Penzión: - ubytovanie v dvoch a trojlôžkových priestranných izbách s vlastnou kúpeľňou a s možnosťou prístelky - kapacita 15 osôb - raňajky - WI-FI - ubytovanie s domácimi zvieratami povolené - uzavreté parkovisko v objekte penziónu.

činnosť: - sprievodcovské služby v anglickom, nemeckom, francúzskom, španielskom a talianskom jazyku.

Cestovná agentúra: - prenájom plachetníc a motorových lodí

Cestovné spoločnosť CZTransfer. Výlety Praha, vízum do Českej republiky, taxi v Prahe. Transfer letisko Praha. Transfer Praha Karlovy Vary. Česká republika taxi. Transfery v Českej republike a Európe (Mariánské Lázně, Český Krumlov, Viedeň, Berlín, Drážďany, Mníchov, Lipsko.) Letisko taxi Praha.

Lucytours, an independent professional tour agency based in Prague, has specialised in tourism bra 1997. We aim to provide the best customer experience in the market combined with the warm approach of a family business. Our goal is to make your day truly unforgettable and offer a variety of flexible tours designed to meet all your requirements.

Venujeme sa organizovanie školských výletov a exkurzií po celej SR podľa stálej ponuky aj na mieru. Ponúkame výlety na hrady a zámky, za tajomnými poklady, do sklárne či porcelánky alebo do automobilky Škoda Auto.

Sme outdoorová agentúra, ktorá sa špecializuje na výlety z Bratislavy s profesionálnym miestnym sprievodcom pre zahraničných turistov do Českosaského Švajčiarska. Ponúkame širokú škálu aktivít pre všetky vekové kategórie pre jednotlivcov i veľké skupiny. All Inclusive túry do rozprávkovej prírody s nezabudnuteľným zážitkom.

Zámok Čechtice poskytuje komfortné ubytovanie v stredočeskom meste Čechtice na Vlašimsku. Predstavuje dokonalé miesto pre víkendové pobyty, rodinné dovolenky alebo organizovanie firemných stretnutí v štýlovom prostredí barokového zámku.

Lacné byty k dlhodobému prenájmu v Prahe.

Ubytovanie v apartmáne v centre Prahy s balkónom a nádherným výhľadom na hrad.

cestovná kancelária Organizovanie zájazdov zo zahraničia do Čiech

služby: - tematické vychádzky po hlavnom meste - zaistenie ubytovania

Hlavným predmetom činnosti spoločnosti REVIS - Praha, spol. s r.o. sú realizácia inžinierskych sietí. Vykonávame stavby kanalizácií, čerpacích staníc, čistiarní odpadových vôd, plynovodov, vodovodov a vodovodných prípojok a tiež bezkanálových teplovodov a horúcovodov. Sme vlastníkom certifikátu GAS potvrdzujúcim zhodu s požiadavkami certifikačného ...

Zákazková výroba hodiniek. Predaj hodiniek cez e-shop. Výroba originálnych hodiniek na želanie.