Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Kúpeľný pobyt pre hráčov golfu alebo účastníkov filmového festivalu. Pension: -na okraji kúpeľného mesta Karlovy Vary s krásnym výhľadom do údolia, panoráma okolitých vrchov -pokojné prostredie -k dispozícii je hala s krbom -izby sú vybavené kúpeľňou a WC s TV so SAT -neďaleko je golfové ihrisko.

Penzión: - ubytovanie -10x dvojlôžková izba -2x jednolôžková izba -1x štvorlôžková izba -2x apartmán. - vybavenie izieb: -TV, WC, sprcha -bezbariérový prístup -WIFI v mieste -vlastné uzamykateľné parkovisko.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Penzión Ehila - ubytovanie v apartmánoch - wellness štúdio.

Penzión: -ubytovanie s celkovou kapacitou 15 miest -ubytovanie v 2, 3, 4 lôžkových izbách -každá izba má svoje vlastné príslušenstvo (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -reštaurácia -vonkajšie posedenie, terasa -vhodné pre organizovanie rodinných osláv, svadieb, firemných večierkov.

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia. Kaviareň.

Služby: - reštaurácia - penzión Výroba: - knedle tel.: 353 222 141

Hostinec a penzión U Gaštanov. -reštaurácia -ubytovanie. Penzión. Ubytovanie: -5 izieb. Salónik pre 70 osôb: -organizácia rodinných osláv, svadieb, firemných stretnutí. Svadobná hostina s možnosťou ubytovania. Záhradné posedenie. Možnosť grilovania.

Služby: -ubytovanie v rodinnom domčeku -k dispozícii jednolôžková izba s príslušenstvom a apartmán až pre 4 osoby.