Penzióny ponúkajú cenovo prijateľné ubytovanie po celej Českej republike. Ubytovať sa môžete v jednolôžkových, dvojlôžkových alebo viaclôžkových izbách či priestranných apartmánoch a štúdiách. Penzióny sú vhodné pre rodiny s deťmi, páry a skupiny priateľov

Ranč Pegas, služby: - jazdiareň - výučba jazdy na koňoch - vychádzky na koňoch - penzión - reštaurácia

Penzión, penzión. Ponúkame lacné kvalitné ubytovanie pre desať až dvanásť osôb, v dvojlôžkových izbách, k dispozícii chladnička TV a mikrovlnná rúra. Ubytovanie je vhodné tiež na dlhodobejšie pobyty, napr. pre osoby prechodne pracujúce v Karlových Varoch. Penzión sa nachádza päť minút chôdze od zastávky mestskej hromadnej dopravy. V obci Brezová ...

Ubytovanie: - penzión Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. mája 24

Ubytovanie -celková kapacita 10 osôb -2 a 3lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mliekareň - kozie syry, mlieko, tvaroh. Predaj: - jahňacie mäso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Rodinný penzión: -ubytovanie v 2 -4 lôžkových izbách -celková kapacita 40 lôžok -v každej izbe kuchynka -raňajky -parkovisko -spoločenská miestnosť s kachľovou pecou -TV/SAT -internet -jedáleň -lyžiareň -koláreň.

Penzión - kapacita 25 lôžok - raňajky - parkovanie - vonkajšie posedenie gril, možnosť opekania. Zaistenie služby golfových trénerov, rezerváciu hracích časov, rezervácia tenisového kurtu neďaleko penziónu. Výlety mikrobusom. Masérske, kozmetické, pedikérske služby.

Služby: - inžiniersko - geologický prieskum - laboratórne rozbory zemín - penzión

Rodinný penzión a reštaurácia: -ubytovanie -stravovanie -pivničná vináreň -štýlová reštaurácia -svadby, školenia.