Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

HOTEL GRAND poskytuje ubytovanie v priestranných izbách s vlastným sociálnym zariadením. K dispozícii je tiež konferenčný salónik. Raňajky podávame v hotelovej reštaurácii od 8.00 do 10 hodín, kde je tiež možné zaistiť celodenné stravovanie. Hotel: - ubytovanie v 1 až 4 lôžkovej izbe - WIFI v celom hoteli zadarmo - konferenčný salónik - ...

Celoročné ubytovanie v Českom raji na Malej Skale. Ponúka ubytovanie v troch samostatných apartmánoch, ktoré majú spoločnú rozľahlú záhradu so záhradným krbom a záhradným nábytkom.

Penzión Pod Štěpánkou ponúka ubytovanie v 4 izbách pre 8 osôb s kúpeľňou WC, SAT a Internetom. Súčasťou penziónu je spoločenská miestnosť s krbovými kachľami a plne vybavenou kuchyňou, parkovanie priamo pri penzióne. Ďalej je tu sauna, vírivka a herňa - stolný futbal, el. šípky, kobercové človeče nehnevaj sa, hračky. V lete je možné využiť ...

Ubytovanie v súkromí, v zrubové chalupe s majiteľmi, ktorí bývajú na prízemí. Hosťom slúži podkrovie s kapacitou 14 lôžok v 3 izbách.

Penzión na pokojnom mieste s výhľadom na celý Český raj. Ubytovanie v apartmánoch pre 2 - 6 osôb. Organizovanie svadieb, škôl v prírode, rodinných a firemných akcií.

Ski areál v Jizerských horách. Prevádzka lyžiarskych vlekov. Požičovňa lyžiarskeho vybavenia a lyžiarska škola. Možnosť ubytovania v penzióne a v drevenici.

Penzión ponúka ubytovanie v prízemí rekonštruovaného rodinného domčeka. Ubytovať sa môžete v apartmáne o dvoch neprůchozích spálňach s celkovou kapacitou 8 osôb, alebo samostatnom štúdiu pre 2 osoby, ktoré je vhodné pre páry alebo jednotlivca. V celom penzióne je zadarmo k dispozícii pripojenie k vysokorýchlostnému internetu.

Penzión ponúka celoročné ubytovanie v dvoch až šesťlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, LCD TV s českými programami a WiFi pripojením. Celková kapacita objektu je 34 lôžok. Súčasťou penziónu je reštaurácia.

Pension IDYLL sa nachádza na okraji mesta Jablonca nad Nisou. izby: - dvoch až štvorlôžkové izby - sprcha, WC - TV - WIFI - niektoré izby majú balkón alebo terasu.

Ponúka ubytovanie v dvoch objektoch. Požičovňa lyží. Veľký dom / Ferienhaus: - štyri dvojlôžkové izby, možnosť prístelky - 2x Wc, 2x kúpeľňa so sprchou - obývačka, krb, elekrotopení - kuchyňa, minibar - sauna. Malý dom / Bungalow: - tri lôžka, možnosť prístelky - malá kuchyňa - WC, sprchovací kút - sauna.

ubytovanie: - školy v prírode - Lazarská výcviky - tábory - rekreácia.

Ubytovanie, služby: - penzión - wellness

Penzión - izby dvojlôžkové, trojlôžkové, štvorlôžkové, vybavené vlastným sociálnym zariadením a sprchovým kútom - reštaurácia - bar s krbom - detský kútik - spoločenská miestnosť - pieskovisko - nafukovací bazén - parkovisko pri penzióne - pripojenie k internetu cez WiFi

Služby: - cestovná kancelária Hotel Semerink: - ubytovanie - reštaurácia tel: 777 268 333