Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Horská chata Balada patrí k ubytovacím zariadeniam v rekreačnom stredisku Jizerských hôr v blízkosti zjazdových, bežeckých, cyklistických a turistických tratí Bedřichova. Ubytovacie zariadenie leží medzi mestami Liberec a Jablonec nad Nisou, ktoré poskytujú ďalšie vyžitie.

Ubytovanie. Izby: - dvojlôžkové so sprchou, WC a možnosťou prístelky - štvorlôžkové apartmány

Prevádzka požičovne lodí a raftov na rieke Jizere. - Požičiavame kompletné vodácke vybavenie na plavbu po Jizere. - Ponúkame plastové kanoe Samba, symetrické rafty Denali, pálavy. - Ako príslušenstvo k vypožičaným lodiam obdržíte pádla, záchranné vesty a prepravný barel. Umiestnenie: nástupné miesto Pod lávkou, nad haťou na pravom brehu pri ...

Ubytovanie na súkromí - rodinný apartmán. Výroba, šitie: - športové odevy na zákazku.

Pracovná agentúra. Personálna agentúra. Sprostredkovanie: - ponuky zamestnania, pracovné ponuky. Prevádzkovanie - ubytovňa pre turistov.