Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Rekreačné stredisko BUDÚCNOSŤ spol. s.r.o. poskytuje ubytovanie, poctivú českú kuchyňu, wellness, šport i priestory pre organizovanie udalostí (narodeninové oslavy, firemné večierky, svadby, plesy atď ..) v centre Beskýd. Je pre nás cťou stretávať sa denne s novými hosťami, ktorí k nám zavítajú, aby si odpočinuli, relaxovali či zasportovali. ...

Ubytovňa - ubytovanie v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách. Sociálne zariadenie spoločné na chodbe.

Ubytovanie v hoteli v dvoch alebo trojlôžkových izbách. Rodinná izba pre 3 osoby.

Farma Kočov v oblasti Jeseníkov je to pravé nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre romantické výlety nielen na elektrobicykloch. Reštaurácia: - štýlová reštaurácia s krbom - kapacita reštaurácie vrátane privátneho salónika 110 miest - domáca kuchyňa - letná záhradka s detským kútikom, ihriskom a hojdačkami - 80 miest - bowling - 2 ...

Rodinný štýlový eco hotel s privátnym wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydoch. Športový areál: -3 antukové tenisové kurty s umelým osvetlením, tenisové turnaje -stolný tenis -gulečník. Štýlová reštaurácia: -stravovanie -krytá letná terasa -altán s krbom - sála pre 70 osôb

Maloobchod, predaj: -Obchod - Bistro - zmiešaný tovar. Ubytovanie na súkromí Biela 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Penzión - ubytovanie: - ubytovanie v dvoch až štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a TV - kapacita - štrnásť lôžok - spoločná, plne vybavená kuchynka - spoločenská miestnosť s krbovou pecou - miestnosť na ukladanie bicyklov a lyží.

Prenájom, doprava, montáž aj demontáž lešenia: - rúrkové - rámové SGB. Lacné Štramberkové ubytovanie - v súkromí: - 10 miest na ubytovanie - súkromný apartmán - wifi pripojenie.

Ubytovanie v hoteli v útulných izbách s nábytkom z masívneho dreva. K dispozícii salónik s kapacitou 6 osôb pre rokovania aj jazykové kurzy. Súčasťou hotela je reštaurácia a relaxačné centrum.

Predaj: - zmiešaný tovar. Ubytovanie: - apartmány.

Krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie v ubytovni.

Pension DANA sa nachádza v podhorskom mestečku vo Vrbne pod Pradědom neďaleko kúpeľov Karlovej Studánky a najvyššou horou Jeseníkov Praděd. Je vhodný pre rodinné dovolenky, romantické aj pre služobné jednodenné prenocovanie.

Bistro: - priestory na firmenie prezentácie a večierky. - spodný salónik 20 miest - hosťovňa 40 miest Ubytovanie: - 5 dvojposteľových izieb - kuchyňa s jedálňou, obývacia izba - bazén, sauna.

Penzión s reštauráciou v malej Morávke. Hostia majú k dispozícii spoločenskú miestnosť a reštauráciu.

Penzión s apartmánmi vhodný pre ubytovanie rodín s deťmi v Dolnej Lomnej. Privátny wellness s vírivkou a fínskou saunou, detský kútik, vonkajšie ihrisko, beachvolejbalový kurt.

Rekreačné stredisko Skalka - Ostravice

Autokemping, autocamp: Ubytovanie: -15 chatiek, chatky (z toho dve chaty pre vozíčkarov) -miesto pre návštevníkov so stanmi a prívesy. Vybavenosť objektu: -vybavenosť chatky-4 lôžka, WC, sprchovací kút, kuchynka s vybavením -ohnisko -detské ihrisko. Areál sa nachádza v tesnej blízkosti nového Aquaparku Frenštát.

Penzión, ubytovanie vhodné pre rodiny s deťmi, v tichej oblasti Beskýd pod Ondrejníkom. Sú dva apartmány / 3, 4 / lôžkové s možnosťou prístelky. Je plne vybavená kuchynka s možnosťou si pripraviť jedlo. Možnosť vonkajšieho grilovania a posedenia pri ohni.

Ubytovňa Sport Bohumín ponúka 5 novo zrekonštruovaných izieb s kapacitou až 30 miest. Ceny už od Sk 130, - za noc!

Ubytovanie v rodinnom penzióne v apartmánoch s vlastnou kuchynskou a sprchovacím kútom v krásnej prírode Jeseníkov.