Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Moravskosliezske Beskydy. Hotel: - ubytovanie, kapacita 50 osôb - dvojlôžkové a trojlôžkové izby so sociálnym zariadením. Reštaurácia: - stravovanie - spoločenské a firemné akcie - školenia, kurzy.

Hotel, ubytovanie: - kapacita 222 lôžok (104 dvojposteľových izieb, 7 apartmánov). Reštaurácia MORAVIA: - 68 miest - záhradná reštaurácia. Snack bar DIAMANT: - 70 miest. Hotel uzavretý.

Chalupa - 5 štvorlôžkových izieb s vlastným sociálnym zariadením - 2 obývacie haly - vonkajšie ohnisko a veranda s posedením - možnosť grilovania

Penzión A club, ubytovanie v Opave Už od roku 1994 poskytujeme našim milým hosťom ubytovanie a stravovanie. Izby aj reštauráciu neustále priebežne renovujeme, dbáme na komfort a čistotu. Výhodou je poloha blízko centra mesta Opava – päť minút pešo.

Penzión Reštaurácia - možnosť návštevy dančej odbory v susedstve

Penzión Mirka. Ubytovanie: - izba pre 4-6 osôb - pripojenie k internetu Wi-Fi - farebná televízia - kompletne vybavená kuchyňa - mikrovlnná rúra - garáž, parkovisko. Cena: - 350 Kč za osobu na deň - 400 Sk za penzión. Penzión sa nachádza 10 minút od centra. Blízkosť nákupného centra TESCO, LIDL.

Ubytovanie na súkromí: - 2x-dvojlôžková izba - 1x-jednolôžková izba. Penzión.

Príjemný penzión na dedine uprostred mesta. Penzión je zameraný na obchodných cestujúcich. Maximálny dôraz na čistotu, dobré spanie, skvelé raňajky a pokoj. - jedno, dvoj a trojlôžkové izby s pohodlnými posteľami, kapacita je 18 miest - sociálne zariadenie s priestranným sprchovacím kútom je súčasť každej izby - vysokorýchlostný internet Wi-Fi ...

Reštaurácia: - raňajky, obedy-meníčka, večera - svadobné hostiny - rodinné oslavy - pohreby - firemné akcie, večierky - prezentácia - školenia Penzión: - 3 izby - počet lôžok 7-12 (s prístelkou).

Penzión U Jelena poskytuje ubytovanie s reštauráciou, v ktorej je možné organizovať rôzne druhy podujatí a osláv.

Horský hotel s kapacitou 40 dvojposteľových izieb (možnosť prísteliek), 3 apartmány. Štýlová reštaurácia Valašská Koliba s terasou.

Ubytovanie: - kapacita 45 lôžok Štýlová reštaurácia.

Motel. Ubytovanie. Reštaurácia - 40 miest. Salónik - 35 miest.

Služby - ubytovanie v zrekonštruovanej vilke - izby sú 3-4 lôžkové, sociálne zariadenie, kuchyňa, spoločenská miestnosť, bazén.

Ponúkame ubytovanie v autokempe Podhradí, v chránenom údolí rieky Moravice. Možnosť pobytu v chatkách, zruboch, izbách v budove. Súčasťou areálu je reštaurácia.

Privátne ubytovanie - vybavené apartmány pre jednotlivcov i skupiny v 1, 2 a 4 lôžkových izbách s kapacitou 11 lôžok - vhodné pre študentov, ale aj pre firemných pracovníkov alebo turistov.