Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Ubytovanie v Prahe. Cestovná agentúra.

Krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie formou ubytovne, apartmánu či garzónky.

Rodinný Hotel MERAN ponúka príjemné ubytovanie v samotnom centre hlavného mesta Prahy na Václavskom námestí. Máme pre Vás pripravených dvadsať štandardne vybavených hotelových izieb s vlastným sociálnym zariadením, televízorom a minibarom. Hotel, ubytovanie: - 5 jednoposteľových izieb - 10 dvojposteľových izieb - 5 trojposteľových izieb ...

Horský hotel ponúka ubytovanie v 2 a 4 lôžkových izbách v príjemnom prostredí v CHKO Jizerské hory pri priehrade Souš. V zime je hotel nástupným miestom na Jizerskú magistrálu av lete je ideálnym miestom na cykloturistiku.

Hotel U Šemíka - ubytovanie v hoteli rodinného typu v centre Prahy - reštaurácia.

Služby: - ubytovanie v moderných bytoch v bytovom dome - ubytovňa

Online katalóg hotelov, priestorov a dodávateľov pre firemné akcie, tipy na programy a teambuildingy, kalkulácie na stiahnutie.

HOTEL BRANÍK*** Umiestnenie hotela neďaleko centra Prahy av príjemnom prostredí blízko Vltavy. Ubytovanie, hotel***: -26 izieb s možnosťou prístelky -jednolôžkové izby, cena 1100-1650,-EUR -dvojlôžkové izby, cena 1400-25OO, -Sk -trojlôžkové izby, cena 17OO-2800,-EUR -raňajky podávané v štýle švédsky stôl Vybavenie izieb: ...

Zabezpečovanie ubytovacích a hotelových služieb.

Ubytovanie, penzión. Náš rodinný penzión štvorhviezdičkového typu nájdete v pokojnej vilovej štvrti Orechovka nachádzajúcej sa neďaleko letiska a blízko stanice metra Dejvická.