Využite pri svojich cestách po Slovensku a zahraničí ubytovanie v hoteloch, hosteloch, moteloch, rodinných penziónoch, ubytovniach a súkromných objektoch. Prenajmite si jednolôžkové, dvojlôžkové či rodinné izby, apartmány alebo kompletne vybavená štúdia.

Ponúkame ubytovanie s raňajkami v komfortne zariadenom apartmáne alebo izbe na jednu alebo viac nocí za dostupnú cenu v pokojnej lokalite centra Prahy s výbornou dostupnosti MHD.

Penzión Vltava - Ubytovňa Amaco je umiestnená v Robotníckej ul. 35 v Prahe 7 - Holešoviciach. Ponúkame kvalitné a čisté ubytovanie na 1, 2, 3 a 4 lôžkových izbách. Na ubytovni sú spoločné WC a sprchy, k dispozícii kuchynka. Pravidelné každodenné upratovanie, WIFI po celom objekte ZADARMO. Možnosť občerstvenia v reštaurácii, ktorá je otvorená iba ...

Novo zrekonštruovaný a moderne vybavený hotel Colloseum poskytuje svojim hosťom ubytovanie v 20 komfortných izbách. Vybrať si môžete dvojlôžkovú izbu štandard, plus či podkrovné štúdio. Ďalej je náš hotel vybavený reštauráciou, zmenárňou a bezpečnostnými schránkami na cennosti. Vďaka svojej polohe v strede Prahy to od nás nemáte nikam ďaleko. ...

Zaisťujeme najvyššiu možnú kvalitu ponúkaných apartmánov, hotelov a kyvadlovej dopravy. Ubytovanie. Apartments: - Súkenická - Zábehlice - Havlíčkova - Martha - Anna Hotely: - Amadeus - Aura - Brno - Septimus Ďalšie služby: - hotelová doprava - sprievodca Prahou.

Štvorhviezdičkový designový andel's hotel Prague ponúka štýlové ubytovanie v blízkosti historického centra Prahy.

Hotel***. Ubytovanie: -3 jednolôžkové izby -23 dvojposteľových izieb -2 apartmán. Vybavenie izieb: -sprchovací kút -WC na izbe -telefón -televízor -satelit -minibar. Služby: -výťah -izbový servis od - do -sekretárske a faxové služby -úschovňa cenných predmetov -pranie a žehlenie -zmenáreň.

Hotel Julián ponúka ubytovanie v 30 izbách a 2 apartmánoch, raňajkách v cene izby, možnosť využitia internetu a faxu, salónik pre 25 osôb, saunu, solárium, masáže, whirlpool, atď. Vybavenie izieb: -kúpeľňa so sprchou -TV so satelitom -trezor -telefón s priamou voľbou.

Pokojné ubytovanie vo vilovej časti Prahy 6. Poloha: - penzión sa nachádza v blízkosti diaľničného okruhu cesty na Karlove Vary a 6 km od letiska Ruzyně a Pražského hradu - zastávka MHD 150 m od penziónu, do centra MHD 20 min. Pension ponúka: - ubytovanie v dvojposteľových izbách s možnosťou prístelky. Vybavenie izieb: - TV + ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba strojov a zariadení

Ubytovanie: - ubytovňa je po kompletnej rekonštrukcii - kapacita 119 lôžok - recepcia nonstop (24 hod. denne).

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Skupina českých butikových hotelov ponúka vysokú kvalitu ubytovania a služieb, predĺžené wellness víkendy, rodinné pobyty, športové aktivity, golf, romantické pobyty a svadby. Pre firmy organizujeme konferencie, teambuildingy, školenia, semináre, eventy.

Ubytovanie v 87 plne klimatizovaných izbách s telefónom, SAT. TV, minibary a prístupom na internet. Kúpeľňa s oddeleným WC. Konferenčné, cateringové a gastronomické služby, reštaurácia, bar, podzemné garáže, fitness, meeting room, záhradka.

Poskytovanie služieb v oblasti krátkodobého a dlhodobého ubytovania v Prahe.