Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Projektovanie - obytné stavby, projektovanie priemyselnej stavby, zaistenie kompletnej rekonštrukcie a modernizácie stavieb.

Kompletný realitný servis, realitná kancelária: - zameranie na reality v Brne av okolí - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu bytov a domov. Služby spojené so zdravým bývaním: - harmonizácia bývania podľa princípov feng - shui a zásad stavebnej medicíny.

Činnosť: - architektonická - projekčné práce vo výstavbe - návrhy interiérov

Činnosť: - projektové práce v stavebníctve - návrhy interiérov - inžinierska činnosť - reprografické služby: - kopírovanie - skenovanie - tlač

Architektonická kancelária: - bytové stavby - návrhy interiérov

Architektonická kancelária: - architektonické štúdie - návrhy interiérov

Architektonické návrhy interiérov a kusového nábytku, výroba a predaj: -kancelársky nábytok (prevedenie dyha aj lamino, výroba podľa požiadaviek zákazníka) -obchodné priestory -originálny solitérny nábytok (minimálna séria-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovne -vybavenie (hotely, reštaurácie, lekárne, ordinácia, ...

Projektová činnosť vo výstavbe: -zameranie architektonickej kancelárie: -územné plány -regulačné plány -územné štúdie -programy obnovy vidieka.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

Štúdio Ulma Reklamné, grafické a interiérové Studio Ulma. Orientačné systémy. Výstavná expozícia.

Kresličské práce a projektovanie pozemných stavieb či rekonštrukcií.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Kompletné návrhy interiérov bytov, kancelárskych aj verejných priestorov. Fotím portréty, glamour, boudoir, novorodeniatka, rodinné fotky aj svadby či reportáže.

Architektonický ateliér, zaoberajúci sa spracovaním projektov územia a stavieb, od koncepčných návrhov až po projektovú prípravu detailných riešení.

Architektonický ateliér. Zaoberáme sa architektúrou a interiérmi – od návrhu až po realizáciu. Naša tvorba je zameraná na bývanie - rodinné a bytové domy, rekonštrukcia domov a bytov a riešenie ich interiérov. Ďalej sa zaoberáme projektmi komerčných objektov a interiérov. Navrhujeme interiéry kancelárií, reštaurácií, ordinácií alebo obchodov. ...

Návrh interiéru: -zistenie potrieb a prianí zákazníka pri osobnom rozhovore -oboznámenie sa s navrhovaným priestorom -analýza funkcií priestoru a nadväznosťou na okolité priestory Výber dodávateľov výroby Montáž, servis.